Att öppna paket.

 

Det FINNS inget roligare än att se barn öppna paket?!

Noah blir helt hysterisk; försöker med allt han har (utom sax) för att komma igenom pappret och ÄNTLIGEN få se vad som gömmer sig där bakom. Han har ju fortfarande tomtetron kvar, Leo är lite mer svårflirtad (trots att jag hyrde in en spritt språngande okänd tomte förra året och därmed köpte oss ett år av fe-glitter och juldrömmar till). I år vågade vi inte klä ut mannen och nån tomte att hyra fanns inte så Tomten lämnade som sagt paketen på trappan och var sen tvungen att hasta vidare. På grund av ökad befolkningsmängd sa vi. Tror det gick hem. Nästa år får vi nog dock känna oss besegrade från Leos sida; och det får vara okej – man kan ju inte förvänta sig att någon tror på tomten tills de blir fjorton, kanske.

Och vad fick jag då? Jo det jag alltid önskar mig: ansiktsbehandlingar, cremer, ta-hand-om-sig-själv-lyx. Samma stående önskelista varje år, det är ett vinnande koncept så varför skifta? Älskar att få såna där onöda men ändå nödvändiga saker, sånt som gör gott för själen. Leo fick en kurs i programmering och lite annat, mannen fick full mundering till vinterversionen av medelåldersjoggandet och vad Noah fick vet ni redan.

Och tillsammans fick vi en jul! Bästa klappen ändå.

4 kommentarer till “Att öppna paket.

  1. Underbara dessa bilder och ansiktsuttryck. 🤣😂 GOGO Noah. Varför är det lyx när du vill ha det? Jag tror att det är en personlig presenter som du älskar, det är okej. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg