Att önska gott nytt år!

 

Och så blev det den ALLRA SISTA DAGEN av 2019!

Förbaskat skönt tycker jag, 2019 var på många sätt ett jäkla skitår ärligt talat. Dödsfall, en omvärld i kaos, förlust av såna som var nära – nästan ingen jag känner tycker att 2019 var något särskilt att hänga i granen faktiskt. Usch. Men! Det gör ju faktiskt ingenting alls längre för det är bara en ynka dag kvar av det året och sen kan det arkiveras i skrivbordslådan och bara tas fram för att titta på de fina sakerna som faktiskt hände under det här året också.

Vi ska äta sushi, dricka lite bubbel, se en film som pojkarna väljer och röra ihop nån form av efterrätt med glass och ingefärskokta päron, och så kommer väl prick alla somna långt innan tolvslaget. Gud, jag minns inte ens när jag var uppe till tolvslaget på nyår sen jag fick barn? Kanske en gång? Det är ju liksom inte samma partaj direkt, och det gör mig inget – nyårsafton var ändå en himla massa stress och prestationskrav på att vara SUPERKUL förr i tiden, det slipper man nu. Jag har varit på massor av vansinnigt roliga fester men nån sådär fantastiskt lyckad nyårsfest vete tusan? Oh, jo – nyår mellan 97-98 när jag befann mig på en färja mitt ute på havet i Västindien var fest, lika så mellan 1999-2000 vilket också var i Västindien men på en segelbåt.

(Västindien verkar vara min nyårsgrej? Synd att det inte är billigt att åka dit, annars kanske man skulle ha det som stående tradition så att säga).

Vad opepp jag lät i det här inlägget då? Men det är jag inte, jag ser fram emot en lugn och skön kväll och att få krypa ner tidigt, och att sen få vakna till ett skimrande nytt år och börja det allra första bladet i den där orörda anteckningsboken som heter 2020.

2020 – passa dig! Jag tänker komma och ta dig, förstår du.

13 kommentarer till “Att önska gott nytt år!

 1. Självklart kan man fira nyår även med barn och vara uppe till 12-snåret. Våra barn älskar att fixa och dona inför vårt traditionsenliga nyårsfirande med våra vänner och deras barn. Att klä sig nyårsfin och dricka Champis ur magnumflaska är Inte så dumt.

  1. Ja klart man KAN 🙂 Men vi är lite för trötta för midnatt haha 😂 Vi känner inte att vi måste, men där väljer man ju själv? Vi firar alltid men barnen är för små för att hålla till midnatt så firandet blir tidigare på kvällen. Man kan göra precis hur man vill, skrev bara hur vi gör 🙂

 2. Det låter som en väldigt skön nyårsafton! Tanken var att vi skulle till ett par vänner och äta, men istället lutar det åt att vi blir hemma. Både jag och mannen är genomförkylda så det blir nog en lugn kväll hemma med sonen. Måste orka ta mig iväg och inhandla mat (lättlagad!) till en trerätters sedan blir det pyjamas och soffa. Gott nytt år och tack för den bästa bloggen! ♥️

 3. Haha, jag är oftast uppe efter midnatt sen jag fick mitt andra barn för två månader sedan… (Pga skrik-period typ 22-02 alltså.) Men förstår vad du menar. 😀 Gott nytt år!

 4. Gott nytt år på Er <3
  Oavsett hur man firar, så blir det ju nytt år. Om man firar. Just nu, klockan 16:38, funderar jag över hur jag ska orka hålla mig vaken ens tre timmar till. Och om det är viktigt. Tusan… hade det inte varit för att barnen är jättepepp på nyår (och lyktas vända på dygnet) hade jag lätt skålat i Champis i sängen vid 21:39 och sedan somnat. Men nu är det bar aatt hålla ut, och börja det nya året med en rejäl sovmorogn (okej, realisten i mig inser att 8åringen kommer sova i vår säng i natt igen, vilket leder till viss sömndeprivering dagen efteråt… och att den samme kommer att vakna vid 06, utvilad och fundera över om det inte är lämpligt att sjunga lite för sina föräldrar samtidigt som man ger lite ljuvlig fotmassage).
  Ska vi säga "Välkommen 2020" dårå <3

 5. Är så skönt att höra din beskrivning av ert firande, älsk på den,! Jag tillhör en av de handelsanställda på Sveriges största kedja, så jag har jobbat häcken av mig sedan 20 december. Har jobbat idag och tillbringar aftonen tillsammans med maken och två skotträdda hundar i vår stuga vid havet. Kan bli ett glas bubbel vid tolv eller sängen😂, gör inget likabra vilket som! Gott Nytt År!

 6. Meilleurs vœux à vous. Que l’année 2020 vous soit douce dans tous les domaines.
  Bisous de France

 7. Jag tillhör den skara som jämt vill sova även om det är nyår, i år lyckades vi men det var en bedrift o kidsen mellan 9-13 år lika trötta, vi sov 00:30 o lovade oss att 2020 firar vi när fan vi vill typ kl18 o barnen tyckte det var utmärkt plan… från familj sov😂😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg