I annonssamarbete med LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

Att ha koll på värdet.

 

 

Har du koll på hur mycket din bostad är värd?

En bostads värde styrs ju mycket av hur intresset för området skiftar till exempel, hur många bostäder som är till salu där just du bor och mycket mer. Detta kan såklart vara väldigt värdefullt om man går i bostadssäljartankar men även om man inte funderar på att sälja just nu så är det alltid skönt att veta hur läget ligger. Med Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings tjänst Värdekollen får du just det; en värdering av en mäklare och sedan en uppdatering på värdeförändringen kontinuerligt, baserad på kunskapen från dina lokala mäklare. Om man tar vårt hus som ett exempel så har vi Värdekollen sen vi köpte det och det är alltid intressant att följa hur kurvan går; särskilt sen detta är ett område var utan någon större ruljans om man säger så (tror det här huset hade legat ute i några år innan vi köpte det) och för att vi ville hålla oss uppdaterade på hur utvecklingen egentligen gick så att vi var lite förberedda om vi någon gång beslutar oss för att sälja då vi tog en viss risk när vi investerade i ett hem här. Det är vansinnigt skönt att se att utvecklingen har gått åt rätt håll; intresset för området har ökat och med de renoveringar vi gjort skulle det inte bli en förlust den dagen vi eventuellt ville testa något nytt. Ett bostadsköp är ju en stor affär, och är man då lite kontroll- och trygghetsfreak som jag är är den en lättnad att ha lite siffror från de som är lokalt kunniga att luta sig på. Hur utvecklingen går i en annan stad är vi ju mindre intresserade av om man säger så, det är ju just här det är relevant och de enda som vet det är ju de som faktiskt arbetar med att sälja bostäder i samma stad som vi bor.

Vill du också ha någonting att luta dig mot? Läs mer om Värdekollen och vad den kan göra för dig HÄR.

I reklamsamarbete med LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

2 kommentarer till “Att ha koll på värdet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg