Att njuta av ett drömhem.

Okej, jag brukar ju väldigt sällan visa bilder jag inte tagit själv men snubblade över det här reportaget i Elle Decoration och kan inte sluta stirra. SÅ V A C K E R T!

Det är designduon bakom Apparatus, Gabriel Hendifar och Jeremy Anderson, som fixat till ett hus i New York och jag vill flytta mer eller mindre rakt in. Ska vi titta?

 

 

Vardagsrum!

Är väl inte jättetokig i just det här rummet, lite för ljust för mig, men jag älskar takhöjden och den svarta stolen och hur lampan i taket är en så skön kontrast mot de mjuka hissgardinerna.

 

 

Men HÄR hörni!!!

D ö r för den här väggfärgen och måste försöka återskapa den. Vet inte till vilket rum ännu men det är mindre viktigt, bara jag lyckas få till den här färgen är jag nöjd oavsett var den hamnar. Magisk! Tycker mycket om tavlan i mitten också, och lamporna som är på sängborden (önskar dock att man kunde ta bort foten, tycker lampan är vackrast ovanför trädetaljerna). Den luddiga pallen är fantastisk den också.

 

 

Skänken i köket är ju magisk, inte helsåld på plexiglaspallarna men det funkar väldigt bra ihop med det gamla träet. Jag hade nog gjort golvet mörkt här? Oavsett: så vackert rum.

 

 

Mmmmm, perfektion.

Färgerna och det nästan klosterlikt spartanska; så vackert med en enkel stol med tallrikar ovanför. Och så den avlånga tavlan som sitter inte alls i rad men just därför blir så bra. De har ju valt att följa linjen från stolen och inte tallrikarna när de hängde upp den och det har jag sparat i mitt kom-ihåg-kartotek i hjärnan för nästa gång nåt ska skruvas upp.

 

 

Mmmm ännu ett sovrum.

Det jag tycker de gör SÅ BRA är just färger på väggarna och särskilt i kombination med dovare konst, vackra lampor och rustika väggdekorationer. Det är en ju en ganska stor stilmix mellan taklampan och trämasken på väggen till exempel men det är ju det som gör det så vackert?

 

 

Samma sak här. Underbart skåp, en stol som inte passar in och därför passar in, tavlor på precis rätt ställe och ÄLSKAR figuren som ligger på skåpet.

 

 

Och matsalen, som igen är ett ljusare rum.

Jag är tokig i lampan här – lampor är ju en svaghet hos mig och jag tycker att en vacker lampa kan göra ett rum och här blev det så på något vis – hade inte lampan varit där hade uttrycket varit något helt annat.

Men ja, här skulle jag kunna flytta in. Hela reportaget hittar ni HÄR.

Hoppas ni gillade lika mycket som jag.

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “Att njuta av ett drömhem.

 1. Jag stirrar også (°;°)
  Vilken fantastisk interiör, absolut perfektion. Men min favvo är bild 5 och 6

  Rummet är så superflot på bild 5
  Det är så lugnande
  Denna vackra konst, sängen, färgerna på väggen. Det enda som stör mig är gallret framför fönster. Jag skulle känna mig som en fågel i en bur. Annars helt fantastisk dekorerad 👌❤️🤗

 2. Men åhh, håller med, den där färgen på väggen är ju to-die-for. Lyckas du återskapa den så säg till, och hinner du innan juni vore det ännu bättre för då ska jag totalrenovera mitt hus……!

 3. Verkligen galet vackert. Har en fråga, vet att ni ibland besöker Ystad badhus med pojkarna, brukar det vara långa köer för att komma in eller? Vi hade planerat ett besök på söndag den 16/1.

 4. Det var riktigt snyggt! Väldigt personligt känns det. En egen stil och inte ett hem som ser ut som alla andra och det känns ovanligt i dag. Lajk a lot!

 5. Hej! Jag ska göra ett kejsarsnitt i mars och har läst igenom dina inlägg om det för jag kom ihåg att jag tyckte de var så bra. Men jag hittar inte del 3, vet du om det är borttaget eller är jag bara förvirrad? Tack på förhand ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *