I annonssamarbete med ÄLVSBYHUS

Att bygga hus online.

 

Jag är ju väldigt glad för gamla hus, för den där känslan och själen och arkitekturen som finns i byggnader som byggdes tidigt 1900-tal till exempel. Det får gärna vara lite operfekt, mycket att fixa och med vinklar och vrår. Men det kräver ju en hel del av den som bor där och ibland kan jag också drömma om något nybyggt – antingen nybyggt i gammal stil med höga lister och djupa fönster eller det rakt motsatta; någonting väldigt rakt och modernt och stramt och mer eller mindre underhållsfritt. Jag har ju aldrig bott i ett ”nyare” hus eller lägenhet bortsett från ett år i en funkistvåa i Helsingborg så jag är lite kittlad av tanken på HUR jag skulle inreda ett supermodernt, nytt hus eller lägenhet. Det är ju lite av en kontrast till vad jag alltid gör och lite utav en utmaning och ibland förlorar jag mig i Pinterest bland cementväggar, stora glasväggar och väldigt avskalade, raka fritidshus och funderar på hur jag skulle inrett, vilka lampor jag skulle välja och hur kul det vore att få göra något sådär komplett tvärsemot.

 

 

Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare och säljer kvalitetsbyggda modulhus till marknadens bästa priser, och via deras verktyg online kan man alltså nu designa och bygga sitt hus som man vill ha det. Detta är FANTASTISKT kul – man väljer en modul som grund och kan sen ändra mer eller mindre allt – välja panel, välja fönster och dörrar, lägga till takkupor och allt du kan tänka dig. Och inte bara exteriört utan även insidan; jag satt i en halvtimme och fixade ett badrum precis som jag ville ha det, satte dit en kommod, valde belysning och fondvägg och var väldigt exalterad. Det bästa är att priset för hela huset visas kontinuerligt på sidan så du hela tiden vet vad det skulle kosta att bygga huset precis så som du vill ha det.

Testa att designa ditt drömhus, vetja! Tjänsten kostar ingenting såklart, och jag kan lova att man drömmer sig bort rejält under tiden och det är väldigt roligt att få ändra, justera och skapa efter eget tycke.

HÄR finns verktyget! Mycket nöje.

I reklamsamarbete med ÄLVSBYHUS

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att bygga hus online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *