Att gå på äventyr.

 

Ja ja, mycket snöiga bilder från när vi var i Småland men det är ju SÅ VACKERT och jag kunde bara inte låta kameran vila. Jag ville dokumentera allt, så att jag hade ögonblicken kvar sen – Drömmen är ju så mycket sommar för oss att det var underbart att få riktig vinter också.

Men iallafall. Minns ni kojan pojkarna byggt i skogen bakom huset med Görans hjälp? Den var det dags att inspektera. Så upp för stegen för att klättra över staketet (jag ylade när jag skulle över; den var snorhal och jag trodde jag skulle rasa ner och bryta minst 50 ben i kroppen men det gick bra).

 

 

Åh så tyst och vackert här är! tyckte Leo och jag höll med.

Ä l s k a r när snön ligger på alla grenarna på det här viset! Som att befinna sig i ett riktigt vykort.

 

 

Kojan stod kvar såklart, vi var omringade av julgranar och vi fick befinna oss i en alldeles bomullstyst, inbäddad skog tillsammans en helt vanlig advent 2 timmar bort med bil.

Finaste helgen i mannaminne.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att gå på äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *