I annonssamarbete med BAGAREN&KOCKEN

Att ha en vacker kökshjälp.

 

Aaaah den här vackra KitchenAiden har ni ju sett mig fota åt Bagaren och Kocken några gånger – när jag såg den första gången när vi gjorde julkampanjen blev jag alldeles till mig; älskar den där mjukt gröna färgen (heter Pebbel Palm och finns här) – den är nästan som väggarna i vårt sovrum? Otroligt vacker maskin, skulle gärna ha en (eller två eller tre) som ett litet smycke i köket.

Just nu har Bagaren och Kocken en kampanj där man får rabatt på tillbehören, och det finns ju en himla massa tillbehör till en KitchenAid. I det stora paketet får man en köttkvarn som syns på bilden ovan, samt:

 

 

… ett rivjärn! Perfekt för ost och morötter och allt sånt där man vill ha rivet. Och dessutom finns mitt absoluta favorittillbehör med i paketet nämligen:

 

 

En juicepress!

Finns det något godare än ett glas nypressad juice?! Extra gott tycker jag det blir när man har fruktköttet kvar från apelsinerna och häller ner lite ingefärsshot med chili i juicen innan man dricker.

Köksmaskinerna från KitchenAid hittar man här, det stora tillbehörspaketet här och alla tillbehör som finns här.

Kanske dags att uppgradera trotjänaren där hemma?

I reklamsamarbete med BAGARENOCHKOCKEN

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha en vacker kökshjälp.

  1. Fina kökshjälpar <3 , jag har också juicepress. Men letade efter en kritiker som en cold press eller centrifugal juicers. Centrifugal-juicepress kan också trycker hårda frukter och grönsaker. Det är också perfekt om du älskar smoothies som jag. Min juicepress är den viktigaste kökshjälpen i mitt kök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *