Att ha bilder från mobilen den senaste tiden!

 

Om man vill ha en liten tårtbit av mitt liv och vardag bör man bara snabbt kolla igenom bilderna i mobilen. Där finns de tillfällen jag inte släpar med mig en kamera och alltså inte ”jobbar”, utan bara vardag och inget mer. Så vad har jag då gjort de senaste månaderna  enligt min mobil?

 

 

Jo, jag har varit i Köpenhamn på möten!

Jag har hundra bilder från Köpenhamns Centralstation, jag vet, men jag tycker att det stället är så FANTASTISKT vackert och vill fortfarande fota ett bröllopspar här. Vore magiskt.

 

 

Japp.

Jag fick ge upp. Jag har nu blivit med ryggsäck.

Tror det var den absolut sista ”jag är tonåring och tänker alltså vara snygg framför bekväm” som jag gjorde mig av med faktiskt? Jag har skippat högklackat, förr tunn jacka, för tunna skor, för obekväma kläder och allting annat sådär lite gradvis under åren och nu släppte det allra sista motståndet och jag fick motvilligt anse mig besegrad och köpa en ryggsäck. Tycker att ryggsäckar är så VANSINNIGT fula, men det g i c k helt enkelt inte att släpa två datorer, ibland en kamera, och annar på bara en axel – särskilt inte med mina diskbråck. Så jag köpte mig en ergonomisk, datoranpassad Samsonite och nu är det den och jag (och en handväska, jag ger inte upp så lätt).

 

 

 

Jag har haft Ugly Christmas Sweater Day på jobbet som ni vet och grävde fram mannens jultröja som jag köpte åt honom förra året. Parade ihop den med en av Jennys klämmor och sen var jag good to go!

 

 

Jag har bakat sega pepparkakor med choklad, för sånt kan man få för sig att göra klockan sex på kvällen i juletider tydligen. De var goda.

 

 

Och så har jag haft tomteverkstad såklart, för det har ju varit jul och då är paket lika förväntat som bakning. Hittade så gulliga små djurmallar på Panduro och gick loss, gjorde samtliga Noahs paket med djurtema. Vansinnigt gulligt blev det och han blev såklart superglad.

Och det var en liten tårtbit av vardag. Tack för att ni följde med <3

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha bilder från mobilen den senaste tiden!

  1. Tack själv, så roligt att se bilderna. Det är som om man tittade in i den riktiga verkligheten.
    Huvudbangården, där skall jag titta lite mer nästa gång och inte bara gå till nästa plats.
    Ha en skön helg/Stina

  2. Tack för att du delade med oss din,härligt och imponerande snapshots. Jag älskar dina mobiltelefonbilder. Köpenhamns hovedbanegård. Det ligger i hjärtat av staden och är helt vackert. Hur många gånger stod jag där, som du. Med dagens mobiltelefoner har du lysande kamerateknologi till hands. Du kan göra snabba bilder när som helst.

  3. Näääää men nu blev jag besviken (skoja bara). Det där med ryggsäcken, att du gav upp alltså. Jag är 55++ och jag kommer ALDRIG äga en ryggsäck haha… på det planet behåller jag min tonårstrots 🙂 Må gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *