I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att ha två nya hudvårdshjältar.

 

Aaaah, hudvård!

Något av det roligaste jag vet, som ni nog har koll på vid det här laget, men också något som jag måste vara försiktig med eftersom min hud är reaktiv numera och inte alls tål särskilt mycket. Så jag behöver lugnande produkter i ansiktet, sånt som inte retar upp men som jag helst vill fortfarande ska g ö r a något också. För ungefär två år sen blev min hudbarriär så himla tunn (förmodligen efter att jag hade experimenterat alldeles för mycket med syror – jag ÄLSKAR syror men det blev för mycket) och sen dess har det varit ett himla arbete med att få tillbaka barriären och inte stressa huden, och nu är den mycket bättre men jag vill fortfarande inte hamna tillbaka till det där superkänsliga så jag gör allt med försiktighet.

På Apotek Hjärtat hittade jag två nya favoriter från Babor som jag blivit tokig i. Vi tittar!

 

 

Den här vill jag aldrig mer vara utan!

Jag har ju ett grymt ögonserum som ni vet mot puffiga ögon men det här är en ögoncreme (läggs alltså efter serum) som kyler, lugnar och dämpar. Jag ä l s k a r de tre kylande metallbollarna – cremen bara glider på huden och masserar mjukt samtidigt så man blir av med lite av den där vätskan som lätt ger svullnad annars. Denna är ärligt talat fantastisk och bara efter några dagar kunde jag se en enorm skillnad i hur pigg jag såg ut – den lugnar direkt och verkar också mer mot ringar än vad mitt serum gör.

Den finns HÄR.

 

 

Jag valde också ampuller från Babor med det passande namnet STOP STRESS vilka då tyvärr inte hjälper till med ditt stressade humör men däremot hjälper till med din stressade hud. Det här är exakt den typen av produkt jag jobbar med i perioder när huden känns irriterad – de är anpassade för att lugna huden, dämpa rodnad och svalkar direkt. Alltså perfekt för hud som reagerat på något, blivit stressad och behöver lugnas.

 

 

Ampullerna delar man och sen har man en vätska som är ännu mer aktivt än serum – en förpackning är sju ampuller och man kan antingen köra en intensivkur på en vecka om man vill ha det riktigt lyxigt, eller så är man lite mer ekonomisk och använder en ampull var tredje dag eller vid de tillfällen då man märker att man nog smörjt in sig med något huden inte tål eller reagerat på något annat. Babor är ju kända för sina ampuller och de finns utformade för typ alla hudtillstånd man kan tänka sig; har du något du vill fixa så finns det nästan garanterat en ampull för det. Mina hittar man HÄR och hela utbudet från Babor HÄR.

Och just nu får ni 20% på Babor med koden NAGONSFRU20 fram till och med den 2/2 (koden gäller endast online och ej i butik).

Hela utbudet hos Apotek Hjärtat hittar du HÄR.

 

I reklamsamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha två nya hudvårdshjältar.

  1. Jag alltid ta en trasa doppad i kallt vatten . Creme med kylan tre metallbollarna låter bra. Jag borde köpa det (Det är mer tidsbesparande) 🙂

  2. Vill tipsa dig om hudvård från Esse. Fantastisk. Räddade och återställde min stressade och överbehandlade hud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *