Att ha det bästa rummet.

 

Aaaah, vårt sovrum!

Det absolut bästa rummet jag vet i vårt hus, för det är ju liksom här man spenderar så stor del av sin tid. Också det rummet jag får allra mest frågor kring så jag tänkte vi kunde ta en genomgång igen för er som missat.

Väggarna är målade med Intense Le Havre från Nordsjö; en djup grön färg skulle jag säga. Älskar den. Valde att använda deras allra mattaste bas för att den inte skulle vara glansig alls. Sängen är en Carpe Diem som jag haft sen typ 2005 och som är min allra käraste ägodel alla kategorier – finns inget som slår den sängen.

 

 

Och sänggaveln gjorde jag i ett samarbete med D-cor.se och det var ett vansinnigt roligt projekt. Hur jag gjorde hittar ni HÄR.

Älskar att det finns en kakelugn här inne även om vi sällan eldar i den, vi använder den som finns i vardagsrummet mer, och på ena sidan av sängen står en köksstol som nattygsbord och på andra sidan skymtar ni torkade palmblad som jag köpte på Blomsterpigan och som var ett helvete att transportera hem på tåget.Sängkläderna på bilden tror jag är från BeachHouse och ja, vi har ungefär en miljon kuddar för kuddar är livet och jag måste ha tre själv när jag sover (två under huvudet och en mellan låren, jag kan OMÖJLIGT sova utan en mellan låren). Täcken och kuddar är från Duxiana och jag är en sån som har tjocka vintertäcken året om, känslan av det fluffiga kan jag liksom inte vara utan.

Och det var en recap på sovrummet, det!

Hoppas ni fick svar på alla era frågor.

3 kommentarer till “Att ha det bästa rummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg