I annonssamarbete med ZCOOLY

Att fortsätta lärandet.

 

Hur går det för er, ni som laddat ner Zcooly redan? Har ni testat det?

Här hemma är ju det spelet en storfavorit hos Leo och vi behöver inte direkt säga åt honom att använda det utan han går själv in och löser uppgifter – så  roligt tycker han det är. Men om han hade behövt en påminnelse hade vi nog gjort så att någon gång i veckan då han ville använda sin padda hade han fått göra det om han startade med Zcooly en kvart, tjugo minuter först så att matematiken kunde sätta sig och underlätta lärandet. Men som sagt; han väljer själv att spela spelet och det är ju det bästa betyget något kan få.

 

 

Som jag berättat tidigare är alltså Zcooly en app med lärande spel, utvecklad av pedagoger och till för barn mellan 5-12 år. Zcooly består av 10 olika spel och är uppbyggd som en ö, där varje plats på ön är ett eget spel där barnet lär sig olika saker inom matematik (inklusive klockan, vilket jag tycker är fantastiskt).

Spelen följer läroplanen och är anpassat efter varje årskurs så appen passar alla oavsett ålder eller svårighetsgrad och det allra bästa är att spelet instruerar både med ljud och med text så kan barnet inte läsa ännu så kan man lyssna istället och veta precis vad han eller hon ska göra – du som förälder behöver alltså inte sitta och läsa instruktioner till ditt barn.

 

 

Leos favoritsaker med Zcooly är a) grafiken och b) att man kan skapa en egen avatar att ta sig runt med – en egen liten figur som man själv bestämmer hur den ska se ut. I Leos fall en blåhårig pojke med luvtröja, såklart.

Vill du också ha lite mer meningsfull skärmtid där hemma? Testa Zcooly kostnadsfritt i tre veckor! Och ni som redan har laddat ner det, glöm inte att testa spelet och se vad ert barn tycker. Det är S Å enkelt och roligt och Leo har verkligen fastnat, och han får liksom experthjälp i matte av spelet samtidigt som han själv upplever det just som ett spel.

För att prova Zcooly i tre veckor utan kostnad klickar ni HÄR och anger koden attvaranagonsfru så är ni snabbt igång och spelar (koden är automatiskt dragen om ni klickar på länken).

Önskar att något så enkelt och roligt fanns på min tid? Då hade jag kanske inte varit så vansinnigt dålig på matte som jag ärligt talat är nu. Tur att saker och ting blir bättre med tiden.

I reklamsamarbete med ZCOOLY

 

 

1 kommentar till “Att fortsätta lärandet.

  1. Jag rekommenderade spel till min flickvän. Hennes lite son, som är mycket sjuk, spelar nu. För honom är det ett trevligt gränssnitt i livet, han lär sig och har kul att göra det.

    1001 tack Leo för att du presenterade gameplay, ha kul <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg