Att ha en liten nostalgitripp.

Hittade ett så roligt inlägg om barnböcker hos Bokino som jag bara måste dela med mig av, eftersom det var en sån enorm nostalgitripp. Om du, som mig, är född på 80-talet och läste under 90-talet så kommer du garanterat få den del flashbacks nu.

Här kommer

BÖCKER DU GARANTERAT LÄSTE OM DU VAR BARN PÅ 90-TALET!

 

 

Åh, s å många minnen jag har kring de här böckerna? Jag läste även en himla massa Vi 5 och Jolly-böckerna (tyckte Jolly var fantastiskt roliga) och så Tordyveln flyger i skymningen såklart. Och en himla massa mer eftersom jag var helt tokig i böcker och läste och läste och läste och kunde liksom inte få nog.

Vad säger ni? Några ni känner igen? Vad läste ni som unga?

Hela listan hos Bokino hittar du HÄR.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha en liten nostalgitripp.

  1. Älskade Tordyveln flyger i skymningen. Måste ta och läsa om den nu på ”gamla” dagar. (50)
    Bästa boken jag visste och där jag skrattade högt var ” Vad händer om man vänder på Paris” av Viveka Lärn. Fullkomligt älskade den!
    Sen läste jag ”Ponnygänget-böckerna av Monica Alm. Var ingen hästtjej, men gillade böckerna.

  2. Jag slukade allt om Tvillingarna o Tvillingarna på Sweet Valley High. Vilken nostalgi o se boken igen 😃. Tror jag har en del av dom böckerna kvar..sommarläsning kanske 😂.

  3. Åh, Tvillingarna var mina favoriter 😊 Sen läste jag även en annan bok i samma ”format” .. Vad kan den heta …Typ stallkompisar/bästisar eller liknande kanske 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *