Att ta sig en Bloody Mary.

 

Om man är i Malmö och strosar runt och blir lite törstig och kanske vill slå sig ner nånstans och ta något att dricka så rekommenderar jag MJ:s. Det är ju ett hotell men de har också en grym baravdelning med sköna soffor och lite loungekänsla, samt en restaurang som har riktigt schysst lunch.

Tips, tips alltså!

 

 

Såhär härligt kitchigt ser det ut inuti!

Visst; kommer du en fredags- eller lördagskväll är det mycket folk och ganska stimmigt, men en eftermiddag är det oftast riktigt lugnt och skönt och behagligt. Sådär så man kan prata med varann utan att skrika, ni vet.

 

 

Och där kan man dricka Bloody Mary minsann!

Om man nu vill det, vilket jag vill. Bloody Mary är den enda drink jag dricker och när jag gör det njuuuuter jag. Vill ha min pepprig, het, med tjock tomatjuice och med max 1 cl alkohol. Mmmmm. Väljer bort vin eller öl alla dagar för en välgjord Bloody Mary (okej, Chablis kanske jag inte väljer bort, men ni fattar).

Och det var ett litet Malmötips det!

Återkommer snart med ett tips på restaurang också.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ta sig en Bloody Mary.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *