Att undra hur den kommer se ut snart.

 

Något jag inte kunnat sluta tänka på senaste tiden är GAVELRABATTEN!!!!

Ibland glömmer jag lite bort vad jag har gjort våren innan (som att jag satte honungsros nere vid grindstolparna – det slog mig igår kväll och jag blev löjligt upprymd av denna insikt) eftersom jag oftast gör så himla mycket på en gång och därför omöjligt kan ha allt i kronologisk ordning i huvudet – men gavelrabatten har jag i c k e glömt. Icke! Och jag längtar så vansinnigt mycket efter att få se hur den kommer vara annorlunda den här sommaren mot förra – hur mycket buskigare den hinner bli på ett år.

 

 

Hanska mycket buskigare skulle jag tro eftersom den nästan exploderade på bara en sommar och eftersom typ 90% jag stoppade ner var perenner. Åh.

Så vad ska jag göra i vår då? Jag vet faktiskt inte. Kommer ju garanterat plantera nåt, det gör jag alltid. Jag ska staga upp tants ros eftersom den blev lika hög som mig på en sommar och alldeles för tung för att klara sig själv (jag fattar ingenting, den ska vara en buske men beter sig som en klätterros) och så ska jag rensa upp i odlingslådorna och med spänning följa min honungsros nere vid grinden, och som vanligt inspektera mina befintliga rosor och blir nöjd som ett litet barn bara de växt en centimeter.Det är det fina med trädgård; man blir överraskad eller förtjust varje år.

Men ja; det ser jag fram emot! Så, så mycket.

2 kommentarer till “Att undra hur den kommer se ut snart.

  1. Varje år när våren vaknar upp, undrar vi, vilka växter kommer att blomma. Jag är säker på att din gavelrabatt ser bra ut 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg