I annonssamarbete med ZCOOLY

Att tipsa igen om en superfavorit.

 

Ja nu är jag här och tipsar om Zcooly igen; världens absolut bästa matematikspel för barn!

Vi är SÅ nöjda med det här spelet till Leo och jag kan inte tala mig varm nog om hur bra det är. Zcooly är alltså en app med lärande spel, utvecklad av pedagoger och till för barn mellan 5-12 år. Zcooly består av 10 olika spel och är uppbyggd som en ö, där varje plats på ön är ett eget spel där barnet lär sig olika saker inom matematik, och spelet följer läroplanen och är anpassat efter varje årskurs så appen passar alla oavsett ålder eller svårighetsgrad. Det absolut bästa sättet att införa lite mer meningsfull skärmtid tycker vi, och Leo spelar det mer än gärna utan att bli ombedd.

 

 

Som jag sagt innan är dessa mina absoluta fördelar med Zcooly:

* Följer läroplanen och utvecklat av pedagoger, det känns tryggt och vi vet att han l ä r sig något även om han själv mest uppfattar det som ett roligt spel med olika uppdrag i.

* Spelet berättar vad barnet ska göra både via ljud och med text så om barnet inte kan läsa så bra ännu så behöver man som förälder inte vara där och läsa högt utan då kan barnet lyssna på instruktionerna istället.

* Enligt Leo; omväxlande, bra grafik, tokkul att få göra en egen avatar att ta sig runt med.

* Den bästa kombinationen av lärande och spel/kul man kan få – Leo uppfattar det inte alls som ett tråkigt måste utan spelar mer än gärna. Vi behöver aldrig påminna honom som med läxor till exempel (men om vi skulle behöva det skulle vi nog göra så att han fick spela vad han ville efter att han spelat Zcooly i en kvart, tjugo minuter först – det brukar funka gällande andra saker).

Har du laddat ner och testat spela ännu? Om du redan laddat ner det – testa! Och om du inte har så får du nu ännu en chans att testa Zcooly kostnadsfritt i tre hela veckor genom att signa upp dig HÄR.

Som sagt; testa! För oss är det fem stjärnor av fem möjliga.

I reklamsamarbete med ZCOOLY

2 kommentarer till “Att tipsa igen om en superfavorit.

  1. Eftersom jag kommer från spelindustrin ser jag spelets stora potential. Jag ser att detta är så kärleksfullt utvecklat. Tack Leo för ytterligare nytt tips ❤️🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg