Att ta inredningsinspiration från hotell.

 

De har ju byggt om YSB nästan totalt, iallafall vad det gäller inredningen, och jag blir alltid inspirerad när vi är där.

Titta bara!

Så rolig och lite knasig mix av färger, material, mönster och växter. Kanske svårt att få till hemma om man nu inte har plats med två fullvuxna träd, men man kan ju plocka ut de delar man gillar och sen försöka göra liknande fast mer anpassat där man bor.

 

 

En kul soffa och massor av gröna växter.

 

 

En lampa jag älskar, och som plockar upp mönstret från kuddarna på ett kul sätt. Det kan man ju göra själv hemma också, man behöver ju inte gå bananas med allt utan bara ta en idé som sagt. Som att låta lampan matcha kuddarna. Enkelt men effektfullt.

 

 

Den stora öppna spisen är dock kvar, bra det.

 

 

Och ja, mitt favoritrum vet ni ju redan vilket det är! Den här mörka, murriga baren som jag vill flytta in i på direkten. Jag menar, kolla bara in tavlorna så förstår ni ju varför det är för mig:

 

 

Inredningsinspiration alltså. Det kan man hitta precis överallt och oftast händer det utan att man ens vet om det.

Och nu måste jag hitta mig en tavla på en valross iklädd broderad rock, känner jag.

Vem kan vara utan en sån liksom?

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ta inredningsinspiration från hotell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *