I annonssamarbete med SCORETT

Att ha vår på fötterna.

 

Hej och hå allihop – vet ni vad? Snart är det bannemig vårskorsväder! Ja, här nere i Skåne kan man ha gått i sneakers hela vintern på grund av hade ingen vinter alls, men nu fick jag dra på mig ett par sprillans nya, nätta vårskor och känna hur det på en gång blev alldeles extra mycket vår. Krokusar, snödroppar, fågelsång och nya sneakers – det är de enda vårtecken man behöver för att veta.

Jag går ju mest i olika versioner av sneakers på vår och sommaren som ni vet vid det här laget, och jag gillar mina ganska ”raka”, ganska nätta och framförallt sköna att gå i. Jag är förbi den åldern när man var ok med att vara obekväm, jag vägrar att vara obekväm. Särskilt när det kommer till skor. Inget kan ju förstöra humöret eller kvällsrundan eller shoppingturen som skavande skor eller klackar som lämnar ömmande trampsulor.

 

 

Dessa är från Scorett som släppt mängder av nya sneakers i olika modeller och färger, och jag tycker om den mjukt nästan babyblåa färgen och den ”platta” modellen. De passar mig. Och så är de fjädrande och sköna såklart, annars skulle det inte fungerat.

Sneakers kan man ju kombinera med nästan prick allt tycker jag? Beroende på sneakersmodell. Det är ju inne med riktigt chunky modeller nu och det är snyggt till jeans tycker jag, till kostym har jag gärna den här typen av modell eller mer klassiskt sportiga, till klänning tunna och lätta sneakers som inte har för mycket tyngd i botten – och så vidare.

 

Här är ett urval av de nyheter jag tycker om!

De jag har på bilderna hittar man HÄR, och de andra fyra som följer: 1, 2, 3 och 4.

Hoppas du fick inspiration inför vårens skoinköp nu! HÄR kan du se en hel drös med snygga sneakers i olika modeller och kanske hitta just det par som är ”du”.

Tänk att vi nu äntligen är där. Vårskorstiden.

I reklamsamarbete med SCORETT

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha vår på fötterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *