Att ta en sedvanlig paus.

 

Där står jag och Noah på väg in på Olof Viktors; väldigt pepp på att få äta kräftmacka och morotskaka.

Det är ju det man gör där. Leo lekte hos en kompis (det är det enda som gäller just nu; antingen har vi vänner hemma eller så är han hos vänner – man ser ju honom knappt längre) så det var bara jag och Noah och mannen.

 

 

Det är ju semmeltider men annars såg allt ut precis som vanligt.

 

 

Noah hade varit sjuk i nästan en hel vecka och såg fortfarande medtagen ut trots att han varit feberfri en två, tre dagar och jag sa du ser ut som jag känner mig och pussade honom på pannan. Är ganska trött just nu – detta väder och mörker och det nya jobbet och nya rutiner och allt det där ni vet. Dags att öka på dosen Rosenrot tror jag. Men! Nu blir det märkbart ljusare för varje dag, känner ni det? Varje dag jag kommer hem är det lite lite ljusare än dagen innan och det är ju magi om något.

Men såhär gjorde vi alltså en lördag. Åt kräftmacka och morotskaka och njöt av lördagen.

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ta en sedvanlig paus.

  1. Hej, jag blev lite nyfiken på Rosenroten och försöker läsa på själv men är intresserad av vilket märke du använder, hur stor / liten dos du tar och hur länge du äter dem? Det står ju lite olika beroende vilken sida du är på 🙂
    Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *