Att se vad som finns i min handväska.

 

För en himla massa bloggår sen var det ju väldigt populärt att göra inlägg som visade vad man hade i sin handväska. Minns ni? Jag tror aldrig jag gjorde den utmaningen på den tiden. Varför? För att min handväska uppenbarligen tillhör någon som är komplett rubbad. Så nu tänkte jag att skit samma – ni får se vad jag har i min handväska. Om nu någon av er hade illusionen om att jag var en uppstyrd och ordentlig person så lär den iallafall försvinna nu.

Är ni beredda?

Då tittar vi.

 

 

Vid en snabb glimt ner i väskan kan man konstatera att den ser ganska full ut och något rörig kanske.

Det är korrekt.

 

 

Här har vi då innehållet!

 

 

Gamla tomma förpackningar av ibuprofen och halstabletter, näsdukar, stenar pojkarna plockat, handkräm, ett puder, olika sorters nagellack, handskar, hårparfym, nässprej, tre olika typer av cerat, en mobilladdare, läppstift, en concealer, en almanacka eftersom jag är så gammaldags att jag måste ha en fysisk almanacka att skriva ner saker i, en fällbar hårborste, plånbok, pennor, en liten necessär med mest alvedon och läppstift och annat smått i samt en herrans massa andra saker som jag inte ens vet vad det är.Allt skramlande runt i min handväska utan någon som helst ordning och att bara försöka gräva fram bilnyckeln är ett projekt.

Japp, så ser den ut. Min handväska.

Sån är jag tydligen.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att se vad som finns i min handväska.

  1. Så pepp på detta! Men du gjorde faktiskt det. Minns det för att du hade två teskedar i väskan och i vanlig ordning formulerade du det väldigt roligt. Igår var det födelsedagslunch för mamma och min svägerska drog upp en tesked ur handväskan Så tänkte på det senast igår. Haha. Hoppas ni får en fin söndag!

  2. Hahaha, har en son som regelbundet yttrar orden ”vi kan väl lägga det här i din handväska så länge mamma”. Så det är en ”skattkista” utan dess like kan man säga. Men å andra sidan kan man oftast trolla fram nåt som underhåller en stund när barnet blir uttråkat.

  3. Hahahh, min ser likadan ut…kaos. Men älskar att tömma den emellanåt och rensa upp den. Det känns som att du skulle behöva en modell större necessär 😉
    Jag kan hitta en mandarin och ngn kiwi i min också..en gammal bulle jag skulle ge till min sambo (inplastad såklart) hahha.

  4. Amen ja! Så skönt att veta att man inte är ensam…städade min handväska i fredags och slängde diverse gamla kvitton, URGAMLA tuggummi, tomma förpackningar till diverse typer av mediciner samt ett helt gäng med tuggtabletter som låg i botten eftersom de trillat ur sin förpackning. Herre jesus vad jag skämdes när städerskan på jobb skulle tömma min papperskorg. Haha!

  5. Jag hittade ett gravljus i handväskan när jag rest till Kap Verde över nyår. Eventuellt ett tecken på att väskan är för stor eller för rörig. Kanske både och.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *