I annonssamarbete med MODELIN

Att ha en dagens och en ny följeslagare.

 

Men hej och hallå – där står jag i en gränd i Ystad med en alldeles ny följeslagare!

Kappan är inte ny, tvärtom: den köpte jag när jag var gravid med Noah så den har fem år på nacken men är lika älskad ännu, och skorna är mina favoriter från Zaras vårkollektion förra året. Under var jag klädd såhär:

 

 

I mjuk, tunn tröja med fint veckade axlar från Neo Noir. Den hittar man HÄR.

Men tillbaka till mer påklädda jag nu:

 

 

Väskan! Åh. Väskan är ny.

Jag kan inte ha en väska i den här modellen alla dagar i veckan eftersom jag så ofta bär med mig en kamera, men för kvällar ute, en dag på stan utan kamera, de där speciella tillfällena jag vill vara extra fin: då är den p e r f e k t. Och så vacker med sin böjda linje i locket och den mjukbruna färgen. Extra plus för att den kommer med axelrem så att den går att bära över axeln också om man vill, om man nu inte är en sån som gillar att hålla sin väska i handen.

 

En riktig klassiker som gifter sig med allt och som med sin nätta storlek blir perfekt för nästa gång det är datenight eller när jag bara vill slippa släpa runt på en stor tote i stan.

Väskan är från ATP Atelier och hittas HÄR. En följeslagare som jag ser fram emot att spendera många, många år med framöver.

I reklamsamarbete med MODELIN

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha en dagens och en ny följeslagare.

  1. Hej och hallå tillbaka
    Grattis till gammalt och nytt design 😍 Väskan är riktigt snyggt designad, älskar ♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *