Att ha saker jag vill göra i vår.

 

I vår! Då ni!

Då finns det saker jag vill göra, och sånt kan man ju tänka på när det omväxlande haglar och regnar ute och det ännu är så kallt i vinden att man får ha extra tjock halsduk för att klara sig.

Så vad vill jag göra?

 

 

Jag vill gå hit, till The Shuffle Bar, och dricka en drink och sitta under ljusgirlangerna och höra havet slå bara några meter bort.

 

 

Nu är det ju stängt men tids nog blir det dags och då ska det njutas.

 

 

Jag vill också ta mig tid att uppskatta det faktum att det blommar igen.

Det blommar i och för sig redan nu, men jag menar den RIKTIGA blomningen; den som nästan knakar när den skjuter iväg och som såklart gör livet surt för alla pollenallergiker (så glad att jag inte är det) men som också fyller luften med det där mjukt doftande av nya löv och regnblöt trädgårdsjord.

 

 

Jag vill sitta här en kväll eller två och ha picknick.

Nu är det ju vackert men inte särskilt picknickinbjudande, och jag vill samla alla jag tycker om och fira in vårens första värme just här på en filt.

 

 

Och så vill jag ta in en natt på YSB, ligga på en av de där solstolarna i en tjock morgonrock och tänka att det är skönt att det är lä och att det alldeles strax går att värma sig på riktigt i solen och inte bara där vinden inte kommer åt.

D e t är sånt jag vill göra i vår.

Ni då?

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha saker jag vill göra i vår.

 1. Mysigt! Har hus i Sandskogen och hänger nästan varje dag på Shuffle bar på somrarna! Inte sett dig där någon gång, men om jag ser dig i sommar kanske jag vågar mig fram och säga hej ☺️ Hoppas våren är tidig och sommaren varm i år!

 2. Helt underbart mysigt plats <3

  Hoppas våren kommer snart, att du kan göra alla dessa saker
  Att vi kommer långsamt tillbaka, att livet börjar pulseras igen ^^

 3. Att gräva ner händerna i jorden, sätta spaden i rabatten, köra runt till plantskolor och insupa allt som finns för min trädgård. Ååååååhh vad jag längtar! Redan imorgon kör jag nog till en plantskola för nu kan jag liksom inte hålla mig längre! ♥
  Men i övrigt? Promenader med hundarna utan att bylsa på sig alla kläder och reflexer och gud vet allt. Att kunna gå barbota från hus, till altan, till gräsmatta.

 4. Jag längtar mest bara efter att få använda sneakers och skinnjacka igen, denna vinter har det bara varit is hela tiden i min stad och jag längtar mig sjuk efter sopade gator och att sitta på en bänk en stund i solen. Solglasögon längtar jag efter också, haha!

 5. Håller med alla där uppe, och för mig är det att på helgen vakna upp till värme och sitta i den första solen med en kopp te och fundera på allt som finns i huvudet just då.

 6. Converse längtar jag efter, och att gruset ska sopas upp på gatorna, det blir sån skillnad att cykla till jobbet då:)
  Men mest av allt längtar jag till mitt hus i Spanien. Jag skulle egentligen åkt om två veckor men det går ju såklart inte nu. Deppade lite över det igår men idag skiner solen, jag är i torpet och nu ska jag ut och tukta syrenbusken, att få se den blomma igen är ju också något fint att längta efter<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *