Att hänga med till stranden.

 

Kom hörni; vi går till till stranden!

Ja jag vet att det är lite blåsigt och ruggigt men strunt i det. Det blir skönt, vi gör’t bara.

 

 

Här kan man gå ner!

Det ser inbjudande ut, visst? Om än lite ogästvänligt så ändå mjuk sand och välkomnande.

 

 

Noah är med så klart, han letar snäckor. Leo leker hos en kompis så han får följa med nästa gång istället. Och nån av hundarna! Men idag ska vi gå och äta lunch efter att ha varit på stranden så idag får de stanna hemma.

 

 

Där vill jag fota Nicole, håller du inte med?

Kanske inte just nu när det är iskallt och hon riskerar att halka av – men sen. Stående där på stubbarna med nåt fladdrigt tyg runt benen (en lång, tunn klänning kanske?) och med de där ögonen man nästan får ont av för att de är så vackra. Och för att hon har så ont och att det syns igenom.

<3

 

 

Nu är bryggorna nermonterade för säsongen, tror bara en är öppen? Och inga måsfjädrar finns, bara riktigt gamla sådana som mest består av en vingpenna med några sorgsna tussar på och såna vill inte ens Noah plocka upp.

 

 

Sen går vi upp här tycker jag.

Där kan man se alla de söta små badhyttarna som nu är igenbommade men som längtar efter sommargäster, liv och solvarm panel.

 

 

Och vad som måste vara Ystads roligaste hus?

Förstår ingenting på det här huset; det är som om nedre delen och resten kommer från två helt olika byggnader och sen bara har satts ihop i en hast och lämnats där precis vid strandkanten. Men kupolen älskar jag, och den väderbitna panelen och all snickarglädje som fullkomligt exploderar här och där.

 

 

Och ser du? Knoppar brister här nere. Redan. Så det gör inget att det blåser eller att det är lite ogästvänligt, för knoppar brister och så är det med det och hade du inte följt med till stranden hade du inte fått se just denna buske kippa efter andan.

Så tack för att du följde med!

Nu har du sett var jag brukar befinna mig på helgerna. Allt som oftast iallafall.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att hänga med till stranden.

  1. Härliga uppfriskande bilder. Våren vaknar upp och det är så roligt att vara i naturen och titta på detta. ❤️ Jag saknar Haggis och Spöket <3

  2. Jag vill dit, man kan ju köra ner fast det är vinter-vår eller hur…………
    Ha en bra dag/Kram Stina

  3. Fiiii fasiken vilken vackert hus!!! Precis så vill ha mitt hus, i framtiden. Så snyggt och spännande <3
    Fantastiska strandbilder också … kan sakna de svenska stränderna , de har en speciell charm som vi inte har här nere. 🙂

  4. Jo precis där skulle du fotografera Nicole. Glömmer ALDRIG de fantastiska bilderna du tog för några år sedan på henne ibland vassen, SÅ vackra. Minns att jag kommenterade då att ni borde trycka upp dem som posters och det tycker jag fortfarande. kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *