I annonssamarbete med JOTEX

Att göra hemmet mer vår än vinter.

 

Nu när vi går mot vår tycker jag om att ge hemmet en touch av vårkänsla, det också. Det behöver inte vara nån stor makeover, en detalj eller två räcker långt (och att byta färger på textilier; brukar alltid ta fram ”vårkuddarna” och plädarna i mer våriga färger så här års) och den här gången fick Noah välja en ny detalj till sitt rum från Jotex.

Valet för honom var inte så svårt kan jag säga.

Oooooh! En raket! utbrast han förtjust och pekade med ett styvt finger på skärmen.

Så ja; en raket blev det minsann. Den passade honom fint.

 

 

Och inte vilken raket som helst; en raketlampa!

Med perfekt ”godnattbelysning” så att rummet inte blir kolsvart – med den här får han ett mjukt sken och en känsla av trygghet utan att bli bländad eller att det blir för ljust för att sova. Bästa detaljen i ett barnrum; sånt som både är funktionellt och fint.

Jotex har ju fått in mängder av vackert i vanlig ordning för er som är sugna på en liten vårdetalj där hemma. Här är lite fler favoriter som jag hittade:

 

Sängkläder i mjukt godisrosa lin finns HÄR, en liten vas att tycka om hittas HÄR, ett elefanthuvud till barnrummet HÄR och en vrålsnygg vägglampa HÄR.

Och med koden LOVEMARS25 har ni nu 25% (!!) på en hel order hos Jotex (gäller på allt till ord pris utom elektronik) till och med den 1/4! Raketen som Noah valde hittar ni HÄR och hela utbudet hos Jotex HÄR.

Blir man inte vårsugen, så säg?

I reklamsamarbete med JOTEX

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att göra hemmet mer vår än vinter.

  1. God smak Noah, älskar din nya raketlampa. Det skulle vara något för mitt kontor. 😉 Det skulle vara ett bra idéer att dekorera till påsk. Så många vackra ljusa färger i huset utstrålar vårenkänslor 🌸💐😍 Tackar för super inlägg 👌

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *