I annonssamarbete med SVENSKA DAGBLADET

Att ha nya morgonrutiner.

 

 Att ha hemmakontor blir ju onekligen även lite nya morgonrutiner. Innan läste jag mina nyheter på tåget in till och hem från jobbet, nu kan jag sitta vid frukostbordet och läsa Svenska Dagbladet med lite större ro. Inget jag klagar över direkt. De har nu dessutom en ny avdelning kallad Livet som är p r e c i s det jag vill börja min dag med; en mjuk blandning av högt och lågt, kvalitetsjournalistik som i resten av SvD men mer greppbart för mig än de lite mer rättframma nyheterna. Så jag startar gärna morgonen med Livet för att hinna vakna till lite innan jag går över till startsidan och tar del av det allra senaste.

Tycker du också om att börja dagen med riktigt bra läsning? Då kan du testa SvD kostnadsfritt i tre månader HÄR! Perioden gäller på deras digitala utgåva och där får du verkligen en perfekt blandning av nyheter, mer fördjupade artiklar och olika sektioner beroende på personlig preferens.

 

 

Här startade jag till exempel dagen med en artikel som var precis vad jag behövde just nu!

En rad vetenskapligt förankrade knep för att arbeta mer effektivt. Vissa verkar ju få hur mycket som helst gjort på samma tidsram som en annan känner att man inte gjort mycket alls – och det finns ju en hemlighet (eller flera) bakom det där. Extra bra artikel att läsa i mina arbeta-hemifrån-tider.

 

 

Så ja, nyheter behöver inte vara varken svårt eller tråkigt. Uppskattar verkligen blandningen hos SvD och läser gärna både morgon och kväll – morgonen för att starta dagen och kvällen för att komma ikapp kring vad som hänt sedan sist och hålla mig uppdaterad på allt som sker.

Och som sagt; just nu får du testa SvD som digital prenumeration kostnadsfritt i hela tre månader! Erbjudandet aktiverar du HÄR.

En naturlig del av mina dagar, helt klart.

I reklamsamarbete med SvD

 

6 kommentarer till “Att ha nya morgonrutiner.

 1. Jag älskar gamla och nya ritualer, en av dem är. Sitter på morgonen med en god te och läser SvD. Jag älskar att läsa dem på min ipad mini. Jag tycker att alla borde informeras om vad som händer i världen. Tack för den fina reklamen <3

  Btw: Jag skriver dig en hemlighet. Visste du hur jag lärde svenska! Min svenska man gav mig SVD för 25 år sedan i hand och sa. Lär dig svenska genom att läsa något för mig varje dag. Jag gjorde det och jag var tvungen att inse att det var riktigt bra att lära mig 🤗

 2. Din temugg/kopp underbar var finns den?
  Vill ha!!!
  När corona tiden är över………
  kram på avstånd/Stina

   1. Tack, var inne på deras sida men tyvärr inte fast där var ju en
    hel del annat.
    Ha en bra dag/Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg