I annonssamarbete med READLY

Att fylla på med trädgårdsinspiration!

 

S n a r t!

Snart exploderar trädgården och vi kan återigen vara ute i trädgårdshandskar, solhatt och vattenkanna och njuta med doften av jord och nyplanterat precis överallt. Den BÄSTA tiden som finns enligt mig; när jag kan få trädgårdsdille och åka till plantskolor och hitta på tok för mycket att ta med hem och placera ut. Varje vår när jag gör min allra första plantskolerunda för året är jag alldeles fjärilsfladdrande och lycklig inombords; nästan exakt samma känsla som man hade som barn när man gick på skolavslutningen innan sommarlovet.

Åh.

Det är tider, det. Och även om det inte är tid ännu så kan jag göra det till sommar genom Readly – där finns så mycket trädgårsinspo att jag kan förflytta mig till varm vår och mjuk sommar när jag vill.

 

 

För ja, nu är vi ju inte riktigt där ännu, men nästan. Och tills det är dags på riktigt ser jag till att fullkomligt marinera mig i trädgårdsinspiration; jag läser ALLT jag kan komma över i trädgårdstidningsväg, och eftersom jag har Readly är det tack och lov en himla massa. Där inne har jag närmare 5000 tidningar totalt, även internationella, och kan gotta ner mig i vad jag än kan tänkas vilja fylla på med för stunden. Inredning, bakning, mat – ja, ni fattar. Och den här tiden på året är det alltså trädgård som leder ligan för mig.

Och en månad kostnadsfritt får du också! På länken här: se.readly.com/attvaranagonsfru kan du läsa mer.

 

 

Så visst; ännu är trädgården kal och jordig och i Småland ser den inte roligare ut. Men det är ju en så kort tid kvar; redan nu har vi börjat få riktiga vårdagar med strålande sol och jag sitter på trappan och njuter och bläddrar i mina trädgårdsmagasin och antecknar ner allt som jag tycker är extra värt att minnas. Hittar nya växter jag inte tänkt på och som jag vill plantera, planerar sådd och gör små kartor över trädgården med spretiga bokstäver där jag tänker att pioner ska hamna eller där en ny rabatt kan ta plats.

Behöver du också få tiden fram tills den riktiga våren att gå så mycket snabbare? Testa Readly, du kommer inte bli besviken! Och det bästa är att man kan ha familjekonto, så alla i familjen får anpassade förslag när de loggar in och alla kan njuta av utbudet. En månad kostnadsfritt aktiverar du på länken här: se.readly.com/attvaranagonsfru.

Mycket nöje!

I reklamsamarbete med READLY

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att fylla på med trädgårdsinspiration!

  1. Äsch, jag får all inspiration gratis på Instagram och Pinterest. 😁 Jag köper bara en trädgårds tidning för att den är på franska. 🌷

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *