I annonssamarbete med SVENSKA DAGBLADET

Att få den perfekta blandningen!

 

Det är så mycket som händer i världen just nu och jag försöker ta in det jag kan, och skärma bort det jag kan. För mig blir det för mycket att bara bombarderas med hemska nyheter, jag är inte så tålig, men jag vill fortfarande läsa nyheter och kunna blanda upp det med sånt som har mjukare kanter. Där är Svenska Dagbladets digitala utgåva perfekt för mig – jag kan läsa det allra senaste och det hårda när jag vill, men jag kan också ta en stund till att läsa sånt som inte blir för stort och svårt; sånt jag kan relatera till lättare.

SvD har hela mixen och det är jag som läsare som väljer. Och det kan du också göra, för nu får du testa deras digitala prenumeration kostnadsfritt i tre månader HÄR. Ett perfekt sätt att hålla sig uppdaterad men på den nivå man själv önskar tycker jag.

 

 

Medan Noah utforskar en koja passar jag på att se vilka de 40 bästa filmerna på Netflix är just nu, och sen en artikel om saker jag ska tänka på när jag håller videomöten. Båda två passar perfekt; det blir en hel del Netflix i dessa dagar och jag spenderar en större del av veckorna i  videomöten och skrattade gott åt flera missar som jag själv kunde identifiera att jag gjorde från artikeln (som att ”slappa till” sig; första veckan var jag ganska uppstyrt klädd men på senare tiden har det känts som äsch vi är ju alla hemma och så har jag suttit där med håret i tofs och den sköna, stickade tröjan på).

Något jag verkligen uppskattar med SvD och deras digitala prenumeration är morgonrapporten jag får i mailen på morgonen; korta, sakliga stycken om vad som hänt sen igår och där jag själv kan välja vad jag vill läsa mer om. Jag blir väldigt påverkad av att läsa nyheter flera gånger om dagen så för mig är morgonrapporten ett fint sätt att få en sammanfattning utan att bli bombarderad, och så kan jag läsa mer om jag vill eller när jag själv bestämmer. Två gånger om dagen är lagom för mig att läsa nyheter, inte mer. Men flera gånger om dagen läser jag gärna mer lättsamma artiklar som de jag nämnde; sånt som inte gör mig oroad eller stressar upp.

Och som sagt; tre månaders kostnadsfri prenumeration får ni nu testa av den digitala utgåvan av SvD! Erbjudandet hittar ni HÄR och det gäller till och med den 13/4.

Den enligt mig perfekta blandningen av högt och lågt, djupt och lättsamt.

I reklamsamarbete med SvD

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att få den perfekta blandningen!

  1. Det är viktigt att vara i balans. Jag är inte den typ som kan höra dåliga nyheter hela tiden. SVD erbjuder fina olika ämnen mellan kultur, dagliga nyheter och livet 👍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *