Att ha fått besök av påskharen igen.

 

Så visade det sig att påskharen kom och gömde ägg i trädgården trots att vi inte var i Drömmen. Himla tur det! Ett ägg la han i en buske och det andra ägget stagades upp i ett träd, och sen var det bara att ropa till pojkarna att påskharen har varit hääääär! så blev det en jäkla fart.

Noah tvärnitade och sa men då måste jag vara FIN! Som en påskgumma! och vände sen om in tillbaka på rummet för att byta om till vippig spetsklänning, stickad tröja och vinterstövlar. Herregud vad fin han var, ville äta upp honom.

 

 

På äggjakt!

Såklart hittade de varandras först, men Leo var snäll nog att låtsas som ingenting (Noah gastade såklart JAG HAR HITTAT DITT LEO! så Leo behövde inte anstränga sig så mycket i letandet) så efter ett visst meltdown över att Leos ägg inte var Noahs samlade han ihop sig och fortsatte bestämt att leta.

Och det gav ju utdelning! Ett ägg fanns ju till Noah också, precis som påskharen utlovat.

 

 

Titta pappa, ser du?!

 

 

Och så kom det sig alltså att en påskhare hittade hela vägen till Ystad också, trots att han alltid egentligen hänger i Småland, och att två små pojkar fick påskägg i år igen. Så att något är som vanligt trots att så mycket annat inte är det.

Och nu ska vi njuta ledigt hela vägen till tisdag!

Hoppas ni får göra det, ni också.

4 kommentarer till “Att ha fått besök av påskharen igen.

  1. Jappp håller med man vill bara äta honom i sin klänning, dör såååå söt 👍👍👍

  2. Smäller av! Klänning, stövlar och jätteägg. Det är något av det raraste jag sett på länge. Älskar den åldern, då de bara är. Utan någon inre hejd eller förbud. Ljuvligt!
    💛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg