I annonssamarbete med BAGAREN&KOCKEN

Att kunna fynda till sig själv eller hitta studentpresenten!

 

Jag fick igen äran att ta bilder åt Bagaren&Kocken; den här gången för deras vårrea!

Alltid så himla roliga uppdrag; köksprylar är ju oftast vackert att titta på och det är alltid lika spännande att packa upp, arrangera och planera. Den här gången slog det mig att det som finns på deras vårrea är ju typ a l l t man kan tänkas behöva när man flyttar till sin allra första lägenhet? Som vackert porslin, köksmaskiner, glas och så vidare. Och när man kan fynda på upp till 70% rabatt kan man hitta en hel del riktigt bra varumärken till väldigt bra priser; så även om det är en bit kvar tills studenten kan man ju vara ute i god tid om man hittar något.

Inte för att det måste vara åt en student, haha. Jag köpte vattenkokaren från KitchenAid åt en tjejkompis (vem vill inte ha en sån?) men hon ska inte få den förrän hon fyller år så inga namn nämnda.

Ska vi se ett litet urval av vad som finns på vårrean?

 

 

Där finns alla möjliga varianter av glas!

Dricksglas, ölglas och vinglas. Vackra glas är alltid roligt att få tycker jag, nästan lika kul som vackra skålar. Är tokig i skolar och uppläggningsfat. Det stora gröna uppläggningsfatet ni ser på bilderna finns HÄR, och skålarna och kopparna är från Mareld och så himla fina i verkligheten (all rosa text är klickbar). Marelds Odd-serie är den jag alltid dukar med när jag fotograferar åt Bagaren&Kocken och det är det ni frågar om mest tror jag – och nu finns mycket av de tallrikarna och skålarna ni sett med på vårrean.

 

 

Ett kastrullset är ju sjukt praktiskt och typiskt en sån sak man aldrig skulle köpa själv som ung men som är så vansinnigt bra att ha. Ja, och en riktigt bra stekpanna då. Samt ett set med knivar; det behövs hos alla.

 

 

 

Snygg stilren brödrost, vackra glas och så en lyxig espressomaskin till den som älskar kaffe! Såååå snygg den är. Vill börja dricka kaffe så det vore värt med en sån.

 

 

Och så ja; snyggaste rostfria vattenkokaren från KitchenAid (finns en hel del KitchenAid på rean)! Jag har ju en sån cremefärgad med temperaturmätare på och den är fantastiskt bra och har varit värd varje krona, särskilt på vällingtiden.

Men ja; ett axplock av godbitar från vårrean hos Bagaren&Kocken!

Hela rean med upp till 70% hittar man HÄR och den pågår till och med den 19/4, så snart är den tyvärr slut. Hoppas ni hittar något fint!

I reklamsamarbete med BAGAREN&KOCKEN

4 kommentarer till “Att kunna fynda till sig själv eller hitta studentpresenten!

  1. Hej, Tack för tipset. det blev en beställning på den snygga vattenkokaren. Önskar dig o din gulliga familj en fin vår. Mvh. Annette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg