Att lufta barn och njuta sol.

 

VILKET VÄDER VI HAFT?!

Behövs nästan skrivas med stora bokstäver för det är ju otroligt?!

Då kan man inte sitta instängd utan måste ut nånstans där luften är fri, ytorna öppna och människor inte står precis inpå en. Hos oss innebär det stranden, såklart. Och ni ser ju varför.

 

 

Det här möter dig när du kommer ner.

Utsikt som aldrig tar slut, inte en person i sikte och det blåa havet mot en alldeles kritvit strand. Är det inte fantastiskt? Nu har nog folk börjat tappa det av all isolering i och för sig för när jag promenerade på strandremsan upptäckte jag plötsligt en herre 70+ som låg i en sanddyn i badkallingar och solade. Herregud? Okej att det var väldigt behagligt i solen men det var fortfarande inte mer än sisådär 8 grader, och jag kan mycket väl sitta utan jacka men skulle jag klätt av mig ner till baddräkt hade jag frusit ihjäl. Det är ju april. Fortfarande.

 

 

Fast tittar man bara på bilderna kan det såklart lika gärna vara augusti eller så (minus bristen på folk då, i augusti är det fullsmockat såklart).

 

 

Man kunde som sagt SITTA UTAN JACKA!

Läge för caps igen. Har längtat efter att kunna sitta utan jacka sen jag satte på mig en jacka i september. Fy satan – det här har varit den längsta vintern i mannaminne.

 

 

Och vackra stenar hittar man också!

 

 

Prick det här rekommenderar jag för själen.

Vårsol, en tom strand och lyckliga barn.

<3

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att lufta barn och njuta sol.

  1. Vilka fantastiska vårbilder! Här i Norrbotten är det snöoväder för andra dagen i rad… 😕

  2. Så fint 🙂 I söndags köpte vi med oss take away från Olof Viktors och åkte till en för oss ny strand, Haväng strandbackar. Så himla fint! Rekommenderas 🙂

  3. Ha ha, farbrorn med vårkänslor. Påminner mig om när vi var på island, det var 2 plusgrader och i lä låg det islänningar i speedos och solade. Ha ha. Alla turister gick i vinterkläder och islänningarna hade en stickad tröja och jeans…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.