Att ha firat en hel dag!

 

Och så firades en Noah en måndag här hemma, med ballonger och tårtor och pirater och guldpengar och lösskägg och vad mer man nu kan tänkas tycka om när man blir fem och inte riktigt kan ha en massa folk på plats. Vi hade den sedvanliga morgontårtan, som sen följdes av fyra andra tårtor haha – även i år var det hans högsta önskan; tårtor. Fem tårtor. Fem väldigt avancerade tårtor för övrigt, och jag kan garantera er att i n g e n av de jag producerade och som ni ser här ovan ser ens i närheten ut som de gjorde på bilden. Herregud. 9 timmar stod jag i köket i söndags och svor och svettades och rörde, vispade, skar, sockrade och när det var kväll såg vårt kök ut som en mindre brottsplats (hallonmousse från scratch – don’t try it at home). Men skit samma! Noah var lycklig och de smakade gott – det är allt som räknas.

Tänk att det är ännu en kort vecka nu? Hela april känns som strösslad med röda dagar. Inte mig emot, jag kan gärna ha en ledig fredag och ägna den åt stillhet, men samtidigt är det svårt att få något sammanhängde gjort när en dag i veckan försvinner och man helst inte vill avbryta momentum på nåt vis? Men det blir bra med långhelg, hoppas på strålande väder så grillen kan komma fram – har inte premiärgrillat i år ännu och det är ju nästan en skam. Längtar efter grillad fisk, sparris, rädisor – mmmm.

Men nu ska vi ta tisdag. Lite trötta men väldigt glada efter gårdagens intensiva femåringsfirande.

Ta hand om er så länge, håll er trygga ok?

Så ses vi snart igen.

 

6 kommentarer till “Att ha firat en hel dag!

 1. Supermamma ❣️❣️❣️
  Universumets sötaste pirat firar 5-årsjubileum. Ditt hårda arbete, ansträngning i köket var värt det. Alla kakor ser läckra ut 👏😍
   
  Jag hoppas att du har fint väder så att du kan testa din grill. Hoppas du har en lugn kort vecka och en supermega lång helg.

  Alla dina bilder ser så underbara ut 🙏💯👌
  Ta hand om dig själv också 😉

 2. Joyeux Anniversaire Noah de la France et plein de bisous d’une mamie. Vous écrivez merveilleusement bien et avec beaucoup de poésie la nature de vos sentiments et vos mots ont la délicatesse d’une aquarelle… Toute mon amitié
  Happy Birthday Noah from France and lots of kisses from a granny. You write wonderfully well and with a lot of poetry the nature of your feelings and your words on the delicacy of a watercolor … All my friendship
  Sorry, google traduction 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg