Att ha ännu en skatt på hyllan.

 

Ser ni något nytt där på hyllan?

Älskar den där platsbyggda avställningsytan, för där kan jag samla alla mina lite knäppa och knasiga samlingar som ni vet. Jag gillar detaljer som är udda och som man liksom vill gå fram och inspektera, kanske känna på och lyfta upp. Någon sa en gång att vara hemma hos dig är som att vara hemma hos sin farmor – det finns så mycket gamla saker som man liksom vill inspektera och det var fint, tycker jag. Här hemma får man gärna känna det som om man är hos sin farmor, även om det mesta faktiskt inte är gammalt på riktigt utan bara ser gammalt ut.

Men iallafall; jag har hittat ännu en skatt att sätta dit!

 

 

En hand!

Jag är ju rent tokig i Raku och hade sen innan huvudet ni ser där åt höger. Nog en av mina mest kära saker faktiskt, den är sådär perfekt knasig, och nu fick huvudet sällskap av en helt perfekt raku-hand. Vet inte varför jag tycker det är så vackert? Men det mörka, matta, levande dras jag till, och så är det bara.

 

 

Så hej, Raku-hand.

Hoppas du kommer trivas där bland Parisfynd, samlingar och tokigheter. (Handen är dock inte från Paris utan den hade jag turen att finna mycket närmre, nämligen här – där fanns också mängder av vacker keramik som jag skulle kunna tömma lagret på). Instagram är bra på så sätt – man hittar så mycket fina små butiker.

Så, nu är alltså min skattletarhylla påfylld. Vi får se vad det blir nästa gång.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha ännu en skatt på hyllan.

  1. Härligt foton, älskar ❤️👌 Raku-handen är riktigt vacker, ser så mystisk ut. Det är speciella dekorationer som många minnen är kopplade till. Jag har en fråga om my little book of secrets. Vad heter författaren, titeln gör mig nyfiken? Tusen tack 😘 Önskar en supermega långthelg och valborg 😍

      1. Nej vad ett snyggt låda. Jag kallar det nu Pandoras låda. Tack för svaren. Då måste vi göra en bok av den 😉🙂

  2. Tack för bra tips på butik men det kommer bli en ”Dyr Historia” för mig Haha…
    Allt på sidorna var med varning I Must Have:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.