I annonssamarbete med MODELIN

Att ha kjol och t-shirt!

 

V Å R!

Vilket betyder en massa saker. Trädgårdsexplosioner, till exempel. Att grillen rullas fram. Och att garderobens allra tjockaste, stickade tröjor får vikas ihop och stoppas ner i boxar och bäras iväg så att jag kan bära tillbaka förra sommarens boxar och istället packa upp silkiga tyger, fladdriga byxor och korta ärmar.

Älskar det.

Bästa sättet att bli vårredo, för mig.

 

 

Det här setet är dock inte från förra sommaren utan alldeles nytt. Kjolen har ni ju sett på mig innan, fast i en annan färg. Eller två andra färger till och med – jag är så glad för den här omlottmodellen eftersom den går att kombinera i oändlighet, är skön utan att sitta åt och funkar till alla tillfällen. Eftersom den är lite silkig i materialet klär jag ner den för vardagsbruk med en t-shirt eller en löst knuten skjorta – ska det vara fest är det ju bara att ta en festligare topp istället och klackar så är man redo för det också.

 

 

T-shirten var ju hur kul som helst tycker jag? Leo såg den på köksbordet när den hade kommit och jag hörde honom gasta där ute: Vaaa?! En Gucci?! Som någon har r i t a t på?!

Fråga mig inte hur han känner till Gucci? YouTube? Men han blev vansinnigt lättat när han förstod att det inte alls var en äkta Gucci som någon klottrat på, utan en ”vanlig” t-shirt. Den hittas HÄR och jag har rullat upp ärmarna på den lite eftersom jag är lite kort i armarna och det blir liksom lite mer balanserat då. Kjolen, i nån slags sval, salviagrön färg (inte lika stark färg som på produktbilderna tycker jag) hittas HÄR och i fler färger HÄR. Den där koralligt rosa tycker jag är fin också; allt som är rosa eller grönt blir så bra mot en gnutta solbränna sen.  Både t-shirten och kjolen har jag min vanliga storlek på (kjolen går ju att justera säkert nästan två storlekar eftersom den är omlott).

Och det var två nya tillskott till vår- och sommargarderoben!

Är övertygad om att vi kommer trivas väldigt fint ihop.

I reklamsamarbete med MODELIN

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha kjol och t-shirt!

  1. Hela outfit är supermega och hisnande. Jag älskar sådana kjolar. Tack, tack för den lysande presentation och tipsen. Åh, du ser som alltid helt underbar ut 😍👌

  2. Så shoppingsugen. Tshirten borde göra sig bra med mina gucci-sneakers. Självdistans..😂

  3. Jättefint, blev inspirerad. Och snygg i håret är du. Har just klippt mig kortare. Fick lite halvångest nu 😆 Hur som helst, får jag fråga om t-shirten är en normal small? Dvs ca en 36:a?

    1. Jag måste klippa mig snart 😂 Den är en 36:a skulle jag säga, har snurrat och stoppat in den bak istället för fram på bilderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.