Att ha vårfärger som går igen.

 

Våååår!

Och så snart det slår om gör även jag det; går från mörkt till ljust, från dovare till skirare. Vill ha ljusare tyger och pastelliga nagellack – inget mörkt och dovt längre. Vill ha ljusare slingor i håret och smutsrosa blommor hemma och bli av med alla tunga, varma filtar och istället plocka in skrynkligt linne och kvistar av eucalyptus och mina mest rosa rouge för att lägga på kinderna.

 

 

I badrummet syns skiftningen tydligt;

alla mina dova nagellack har förpassats till badrumsskåpet och framme står 5 nyanser av aprikos-rosa-creme istället. Huden har börjat bli torrare med skiftet så mer fukt är det dags för, och snart blir väl huden även mindre blek och då blir det lite andra färger i sminkväskan. Och håret får andra behov från nu och framåt; brukar alltid anpassa schampoo och balsam efter säsong, precis som man anpassar garderoben.

 

 

Mina parfymer är dock desamma såklart!

Byter inte ut dom bara för det blir varmare, Byredo är det enda jag har på mig året om.

 

 

Det är våååååår!

Inte bara ute – inne också, och i mig.

Det syns i trädgården, på mitt nagellack och i mitt badrum.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha vårfärger som går igen.

  1. Tack för dina underbara vårfärger💅 Jag håller med dig. Håret behöver särskild vård beroende på säsong. Jag gillar på våren Eucalyptus och mandelolja.
    På sommaren finns det produkter och färger som lavendel. Höst och vinter är färger som kanel . Tackar för fin inlägg ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *