Att ha den bästa stökiga hög jag vet.

 

Åh, ser ni morgonhögen?

Haggis med huvudet nerborrat i mjuka täcken, Prostens rumpa och så Noah där tvärs över sängen på mage med ansiktet i händerna och något Mycket Spännande Program på min dator. Spöket är också där, bakom skärmen. Hon lånar alltid min plats när jag lämnat den, ligger som en prinsessa på huvudkuddarna.

 

 

Joho, där var hon!

 

 

Sömniga, rufsiga, morgonkelsjuka – den bästa kombinationen jag vet.

Vad har dagen i åtanke för er? Jag ska starta igång arbetsdatorn, skriva ner punkter för dagens morgonmöte, byta om till något mer videomötesvänligt än morgonrock och bara snabbt dra på lite mascara sen är jag redo. Hade VERKLIGEN behövt gå till frisören nu, var 4 månader sen och fyra månader är lång tid med mitt hår (det växer så himla fort och jag har så mycket grått nu att det liksom inte går att kamma över), men annars har jag lyckats hyfsat väl med att överföra ”det jag brukar göra på salong” hem, faktiskt? Färgade brynen själv – det gick bra! Köpt på mig lite roliga produkter för ansiktet, masker och så, så jag kan ha små miniansiktsbehandlingar hemma – har också gått bra även om min hud skulle ta en djup suck av lättnad om den fått en ordentlig ångning och tömning nu. Naglarna var jag ju tvungen att få fixade som ni vet, det är ju nackdelen när man väl börjat med gellack – det är väldigt svårt att sluta – men nu ska de hålla i fem veckor iallafall och nagelsalongen fick en kund. Ja, och så har jag skrubb-onsdag varje onsdag där jag peelar kroppen, jag har börjat med Maxosol igen för nu jäklar skiner solen och på en vecka har jag inte tagit Rosenrot utan att dö av trötthet = säkert tecken på att våren är här och jag får tillräckligt med ljus för att orka. Och så vidare. Allt går.

Men nu; dags att lämna den här underbara högen och bli redo för en arbetsdag.

Hörs snart igen, vänner.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha den bästa stökiga hög jag vet.

  1. du har den bästa levande hög, jag vet ❤️😀 Giggles, Haggis vet exakt vad som är bra. Du gillar inte att lämna denna hög. Ja, Spöket är en prinsessa med sin egen tron, även om den är dej ❤️

      Till din skönhetsvård. Betakaroten är bra, jag tar det i form av smoothies. De finns i livsmedel som paprika, mango, morötter, aprikoser, meloner och andra frukter och grönsaker. Härlig inlägg , önskar mysig dag 🙌

      Hej stå vid ditt grå hår. Detta är för närvarande den stora trenden, grått hår. Själv har jag slutat måla dem.

  2. Tycker du är supersnygg, hela du. Skit i frissan, kommer precis därifrån, ångrar mig, är jättearg på mig själv att jag gick dit. Frisören tog sig för snoken flera gånger så jag var tvungen att fråga om hon var snuvig. Lever för övrigt som rekommenderas, tycker det är viktigt att råden följs. Men tänkte, ett litet frisörbesök för att få hyfs på barret, det kan nog gå fint. Nu djup ånger för att jag lät fåfängan ta över. Tack för dina fina inlägg⭐️

  3. Hur hanterar du alla hundhåren? Vi har nyligen blivit med hund och oj vad han fäller. Vet att det är värre nu än annars..men ändå!

    1. Mina fäller inte så mycket 🙂 Men håren är ju liksom en del av paketet – inget att göra åt. Jo! Sluta köpa svarta kläder haha. Det gör man inte längre.

  4. Åh, blir så mjuk i hjärtat av dina fina hundar. Blir det väldigt trångt i sängen eller flyttar de på sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.