Att ha favoritlacken!

 

Jag fick så himla många frågor om nagellacken som synts i stories och från badrummet så jag tänkte att det var lika bra att sammanställa mina favoriter. De här ovan är de topp 6 vårfärgerna för mig! Jag vill ha bleka, ljusa naglar nu och ibland en omättad nyans som svagt lavendel, svagt gul eller en skvätt blågrönt och allt det finns där i min lilla samling.

 

 

Och här är namnen!

Porcelain Base är nog den jag använder allra mest och den börjar tyvärr ta slut nu. Den gör naglarna sådär svagt vita ni vet? Som om de bara ljusas upp, och är alltså inte heltäckande. Den här i två lager och en top coat är mitt vardagslack och ett säkert kort alltid.

Passion är en svagt, svagt ljusrosa som behöver ungefär tre lager men den är också nästan genomskinlig och väldigt lättburen.

Cortina är till för när jag vill ha färg! Detta är min vårversion av sommarens koralliga eller orangea kan man säga; än så länge kan min hudton inte riktigt hantera de där sommarfärgerna och då är det här en bra färgklick.

Make the cut är en grå-nästan-lavendel-fast-grå färg som är täckande.

Pre show jitters skulle jag beskriva som kallt nude? Och Allure som en svagt, svagt gul – den är underbar om man vill känna sig som en pastellig bakelse om händerna.

Och det var allt! Mina vårfavoriter för naglar.

5 kommentarer till “Att ha favoritlacken!

    1. Borde finnas hos näthandlare, tror jag köpte på typ eleven eller Lyko. Googla så borde det komma upp ☺️

  1. Jag hittar inte heller Porcelaine lacket, tänker att det kanske utgått. Någon som har tips på liknande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg