I annonssamarbete med FINSMAKARNA

Att kunna dra in lite pengar till klassen.

 

Är det behov för att dra in lite pengar till klasskassan eller till föreningen?

Det finns ju en uppsjö av saker man som förening eller klass kan sälja, men mycket tycker jag är sånt där som folk köper mest för att stödja men som man faktiskt inte vill ha. Ni fattar vad jag menar. Men Finsmakarna har lyckats med att kombinera båda; både sånt som ger ett tillskott i kassan OCH sådant som man som köpare/stödjare faktiskt vill ha och använder. De har två olika koncept; Fikakassan som riktar in sig på riktigt bra kaffe (perfekt för föreningar) och så Finsmakarna som har en katalog med varor man kan välja ibland – bland annat de ljuvliga boxarna ovan, en för teälskaren och en med lyxigaste olivoljan man kan tänka sig. Och mycket, mycket mer. Jag minns ju själv klassresorna man gjorde när man gick i skolan; lyckan över att vara tillsammans (även om vi aldrig åkte långt, bara inom Sverige) och alla minnen man fick med sig därifrån – de fnissiga nätterna då man borde sovit och de lediga tiderna då man gick ihop och tisslade. Just nu är det ju kanske inte resetider men man måste ju tro att det går över? Att det finns ett ”sen”.

De flesta produkterna bär rättvisemärkningar såsom ekologisk, KRAV, UTZ och Fairtrade, chokladen exempelvis är belgisk och från ett konditori där belgarna själva handlar sin choklad så allt är handplockat och noga utvalt just för att det ska bli lättare för klasser och föreningar att sälja – har man en bra produkt man tror på och kan stå för är ju det mesta jobbet gjort.

Och jag har en kod till er!

Med koden BLOEL får föreningen eller klassen eller vad det nu än må vara 10kr extra per såld vara vilket är ett riktigt bra erbjudande. Istället för 55-100kr i vinst hos Finsmakarna, får man alltså 65-110kr i vinst. Hos Fikakassan som bara erbjuder kaffer gäller 65kr istället för 55kr. Erbjudandet gäller hela 2020! Koden skriver ni in när ni reggar er för ett startpaket så sköts allt automatiskt.

Mer om Finsmakarna kan man läsa HÄR och Fikakassan HÄR.

Hoppas det ska få snurr på kassan i er klubb eller klass <3

I reklamsamarbete med FINSMAKARNA

 

1 kommentar till “Att kunna dra in lite pengar till klassen.

  1. Min kommentar kommer sent. Delikatesser är viktiga. Jag värdesätter särskilt olivoljor, choklad. Beligian choklad är känd för sitt höga kakaoinnehåll. Därför saknas dessa saker aldrig i mitt hushåll. Tack, tack för det fina inlägget <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg