Att skrota runt.

 

Hallå ja!

Där står jag i morgonrock. Det brukar bli så; jag har morgonrock på mig mest hela dagen. Tricket med att WFH (work from home) och fortfarande vara avundsvärt bekväm trots att ingen vet är följande:

1. Du behöver bara vara representabel från midjan upp om du har videomöten. Detta har jag upptäckt och drar alltså alltid på mig antingen pyjamasbyxor eller träningstights eller vad helst annat som är mjukt och skönt på morgonen, sen sminkar jag mig och sätter på mig något som ser klätt ut på överkroppen. Skjorta kanske, det funkar bra. Så när jag sen sitter vid bordet och har videosamtal så ser jag väldigt uppstyrd ut, trots att nedanför bordet är jag en pyjamasröra. Det är ju ändå trots allt byxorna oftast som är mest obekväma. Och bh:n. Men har man en oversized skjorta kan man iallafall ha en såndär mjuk och sladdrig bh som inte känns i vilket fall.

2. Ha morgonrocken strax utanför bild. Så snart mötet är klart kan du dra på dig morgonrocken igen. Om någon ringer för ett nytt möte är det bara att kasta av sig den och så vips är du städad igen.

Ja.

Så gör jag.

 

 

Idag tänkte jag sitta där inne och jobba ett tag, för att ändra arbetsställning så mycket det går så att det inte blir för statiskt för nacken. Omväxling förnöjer.

Och det var det!

Mina bästa tips för att se uppstyrd ut fastän du inte är det.

 

 

 

4 kommentarer till “Att skrota runt.

 1. Du är alltid vacker och vad ditt hår har blivit långt.
  Är det corona tiderna som gör det?
  Ha det så bra och ha en skön dag!
  kram Stina

  1. Haha mitt hår växer fort utan Corona 😂 men nog skulle det behöva toppas, inte gjort på 4 mån och DET är Corona det.

 2. Morgonrock, vad jätteroligt och bekväm. 😍 Det är inte tillåtet hos min arbetsgivare, du måste alltid vara elegant klädd, även om du arbetar hemifrån. Vi har jobbat hemifrån i mer än 20 år, jag har haft aldrig en dag med en badrock. Super att du kan och grattis 😀👌

 3. Älskar punkt 1 och förstår inte dem som tipsar om att snygga till sig även hemma för att kunna jobba bra. Ok, det kanske är nödvändigt för en del men jag skulle ju aldrig sitta i en tajt kjol, osköna byxor eller kavaj (som jag kanske gör på jobbet). Never ever! Och därför gillar jag också att jobba hemma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg