Att vara nyklippt tillslut!

 

Ja, alltså inte jag, men Noah.

Själv är man fortfarande i Corona-hår (noll färg och ingen klippning sen januari) men pojkarna blev klippta inne i stan tillslut och en himla tur var väl det. Jag började snegla på mannens trimmer tillslut och det vet man ju inte riktigt hur det kan sluta, så det var bra att de fick åka in till någon som gör det där lite bättre. Jag tycker ju om när båda har en hel del längd men det ska ju helst inte se ut som om de levt på en slätt det senaste åren och det var lite ditåt det barkade.

Idag är jag SÅ TRÖTT – vaknade 04:14 av någon outgrundling anledning? Kroppen var vrålpigg och ville ut och lasta in paket jag hämtat ut från posten kvällen före från bilen men nån måtta får det ju va, så jag satt på trappan en stund istället och lyssnade på fåglarna och drack en kopp te och hann konstatera att det är nog en hel del man kan hinna med på en dag om man a l l t i d vaknade den tiden? Jag vaknar nästan alltid vid 05 av mig själv i och för sig, ungefär tjugo över, men den timmen gör stor skillnad. Å andra sidan somnar jag ju sen på kvällen igen vid nio, tio så det jämnar väl ut sig. Tidigt upp – tidigt i säng. När vaknar ni på mornarna om ni inte har en klocka? Har inte sovit till efter 08 sen … eh. Minns inte ens. Kan med avundsjuka tänka tillbaka till den tiden man kunde ligga och djupsova till 10, 11 på morgonen i sina yngre år, men sen jag fick barn är det som om mammaklockan aldrig slutade trots att båda två sover bra mycket längre än jag gör nu för tiden.

 

Men iallafall!

Nu ska jag ta och göra något bra av den här dagen, klockan 04:14 till trots.

8 kommentarer till “Att vara nyklippt tillslut!

  1. Utan väckarklocka… då blir det djupsömn till minst nio eller tio 😂. Men kommer inte i säng före midnatt heller. Här i Schweiz måste vi ha munskydd när vi klipper oss, men det var vär det 😀. Ha det så bra 😘

  2. Jag somnar gärna senast kl 23 och sover till kl 9 (om ej arbetsdag). En utopi numera eftersom jag fick ett ohyggligt piggt barn som gärna somnar runt kl 21 och steppar upp vid 5-snåret. Väntar förgäves på att han ska bli TRÖTT nån gång, som sin mor… Zzzzzz

  3. Jag är en riktig nattuggla och sitter gärna uppe fram emot småtimmarna när jag har möjlighet. Men då kan jag sova till 12-tiden också 🙂

  4. Jag sover oerhört dåligt sen 14 år tillbaka och kämpar för att få så många timmar som möjligt. Om klockan inte är ställd vaknar jag mellan åtta och nio, oftast åtta. På vardagarna lägger jag mig strax efter tio och är en zombie när larmet kör igång nollsexnollnoll…

  5. Noah, du ser helt underbart ut med nya frisyren. Åh ja detsamma här. När du inte längre kan sova. Jag gå upp klockan 05:00 och lägger mig klockan 23.00.
    Jag älskar tidigt morgonstund. Hoppas att du kan sova länge under den långelgen.

  6. Vaknar runt 4-5 på morgonen av att en katt börjar klösa på sängen och vill ut. Så då går jag upp och släpper ut honom. Sen går jag och lägger mig en stund, men somnar sällan om. Ligger och planerar vad jag ska göra under dagen om det är helg. Annars går jag upp igen vid halv 6 om jag ska jobba. Är det helg och ledigt så är min bästa tid på morgonen och framåt förmiddagen. Då är jag som mest kreativ och kan sätta igång med alla möjliga projekt.
    Men ibland går jag och hämtar tidningen i brevlådan tidigt, tidigt och sätter mig i sängen och läser den. Frukost efter det och sen köra igång med plock och pyssel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg