Att ha den tiden på året!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

 

Ah, ja, snart är det den tiden på året igen när det är dags för badkläder!

Jag tycker ju att badmode är något av det roligaste som finns och har gärna många att byta mellan. Det finns bikinis och baddräkter i min garderob som jag haft i flera år, men inför varje säsong brukar det bli en eller två nykomlingar, och jag gillar ju som bekant höga midjor, gärna långärmat och roliga skärningar som gör det där lilla extra.

Ovan har jag satt ihop 12 stycken badkläder som jag tycker är lite extra fina just nu (klicka på siffrorna under bilden för att komma direkt till plagget). Och badkläder måste inte kosta multum! Många av de här ligger väldigt bra i pris. Några av dom har ni sett mig i innan och det är modeller som håller ännu; 2-3 år senare.

Har ni börjat känna värmen där ni bor ännu? Om inte, håll ut.

Vi är alldeles snart där.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha den tiden på året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.