I annonssamarbete med @BECCASINSTORE

Att vara en pastellbakelse.

 

Pastelligt vårigt, någon? Ja tack.

Herregud vad man har längtat efter ljusare färger och tunnare tyger. Än så länge går det kanske inte att fladdra runt i något vansinnigt skirt men de ljusa, pastelliga plaggen får gärna ta sig plats. Hittade dessa p e r f e k t a byxorna hos @beccasinstore och de har allt jag kan önska av ett par byxor; hög midja, vidare ben och så i en längd som inte ens jag med mina 163 behöver lägga upp. Såklart skulle de vara sådär trendigt korta på någon längre men jag tar vad jag kan få vid det här laget – är så van vid att behöva klippa eller stryka upp alla byxor med gardintejp. Och det bästa? De har m a s s o r av stretch, så man kan sitta ner utan att dö och de ger efter när man går. Har ett par liknande från Zara men de är mer styva och jeansiga i tyget och det blir ganska stor skillnad på komforten om man säger så. Till det en tunt stickad tröja i mjukrosa med puffiga ärmar (även den från @beccasinstore – de har ingen webshop men man kan beställa via deras Instagram) och jag känner mig som jag skulle strosa en vårdag i Venedig.

Vad hittar ni på?

Just nu ligger jag utslagen i sängen och skriver detta – har kommit på att jag måste jobba mer från sängen haha eftersom när jag sitter vid köksbordet tenderar jag att vrida mig allt för mycket vilket gav mig nackspärren från helvetet som ni vet, så nu försöker jag alternera lite. Hittade att Det Stora Blå fanns på HBO (!!) så ikväll vet jag precis vad jag ska göra; hämta en saltlakritsglass från frysen, dra ett täcke över mig och sjunka in i en av de finaste filmer som någonsin gjorts. Minns att jag var kanske 10 år när jag såg den första gången och tyckte att Jean-Marc Barr var det vackraste jag sett.

Hoppas ni får en fin dag, vänner! Det ska jag sannerligen försöka ha.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att vara en pastellbakelse.

  1. Hoppas nackspärren släpper men Det stora blå gör underverk för hela kroppen. Kommer fortfarande ihåg känslan att komma ur en biograf i Uppsala och veta att den filmen skulle jag minnas resten av livet.

  2. Hoppas nacken ordnar upp sig! Kan tipsa om strykbrädet – det perfekta höj- och sänkbara skrivbordet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.