I annonssamarbete med SVENSKA DAGBLADET

Att ta del av de nyheter jag vill för stunden.

 

Det är mycket som sker i världen nu.

Som ni vet blir jag lätt påverkad, försöker att minimera exponeringen av nyheter – det är så lätt att fastna i ändlösa artiklar om hur fruktansvärt läget är och hur omvärlden är i spinn och håller andan. Det är viktigt, så klart, att hålla sig uppdaterad. Men jag själv klarar bara av de där mer rättframma, detaljerade nyheterna en gång om dagen för att hålla mig någotsånär grundad och resten av tiden läser jag gärna artiklar som inte får mig att ha den där rörelsen av oro i bröstkorgen.

Och det är precis det jag älskar med Svenska Dagbladets digitala utgåva – jag kan ta del av precis vad jag vill (senaste nytt, kulturartiklar, lättsam journalistik blandad med djupgående granskningar) precis var jag vill. Och ni har väl inte missat? Det är ännu två månaders kostnadsfri läsning av den digitala versionen. Det erbjudandet hittar ni HÄR.

 

 

Varje morgon får jag en morgonrapport på mailen – vad är det som hänt sen igår? Vad är viktigast att veta? En kort summering om det mest viktiga, och så en möjlighet att läsa mer om jag vill. Resten av dagen surfar jag gärna in när jag har varva-ner-tid, för att läsa om vad som bör ses på Netflix just nu, vad vi tycker om Palmeserien eller hur världen egentligen kommer att se ut efter Coronakrisen blåst över.

Med andra ord allt jag kan önska, oavsett veckodag.

Och som sagt; ännu har ni möjlighet att testa två månaders kostnadsfri prenumeration av SvD:s digitala utbud HÄR.

Om du ännu inte testat kan jag rekommendera det varmt. Den bästa blandningen du kan få av senaste nytt, både och djuplodande journalistik.

I reklamsamarbete med SVD

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ta del av de nyheter jag vill för stunden.

  1. Att bli informerad är allt. Det är viktigt just nu. Jag har redan ett prenumeration och jag kan rekommendera det från mitt hjärta. Tack för fin inlägg ❤️🌹

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *