Att ta en minibreak.

 

 

När man vill ha en minibreak sådär utan särskild anledning, bara för att pusta ut, så finns stranden där på alldeles lagom avstånd och väntar. Så fort jag kommer ner dit blir jag alldeles lugn och sommarlängtande (även om jag vet mycket väl att stranden i Ystad är nästan omöjlig för mig att njuta av på sommaren eftersom det blåser så förjävligt nästan mest hela tiden vilket gör att jag får sand överallt och fryser oavsett hur varmt det är).

Men i tanken! I tanken är det vindstilla, ödsligt och varmt.

 

 

Men ni kan känna den va? Doften? Den mjuka sanden som är varm mot benen när man sitter i den, och ljudet av vågorna som slår in – stilla den här dagen.

Nu vet jag ju inte riktigt hur det blir i sommar; om det kan bli Småland eller om vi får stanna här, men känner mig ändå lyckligt lottad som har båda. OM vi kommer iväg är det ju fantastiskt eftersom Drömmen är livet för mig, men om vi inte gör det blir det fint det här också. Jag får hitta en sanddyn att gräva ner mig i, skyddad från vinden, sluta ögonen och tänka att vi är på Grekland och att när som helst kommer en färskpressad juice serveras och avnjutas i värmen.

Det blir ju sommar, oavsett. Och så länge det blir sommar blir allting bra.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ta en minibreak.

  1. Ja, en minibreak och paus är alltid supermega. Jag skulle välja både Emma. En gång ditt sommarhus, en gång Ystaad. Jo den blåsa sanden, jag känner det från vår strand.

    Tyvärr förstörde denna sand en av min Canon förra året. Spegeln hade många, många repor. Tack för underbara bilder och inlägg 🌹👌

  2. Jag tror ni kan åka till Drömmen i sommar, övriga svenskar lär inte heller stanna i sin hemmatrakt hela semestern. Men, frågan är om man kan röra sig fritt där man är, t ex handla i mataffär, gå på café etc. Men jo, nog tror jag ni kan vara i Drömmen?

    1. Nu får man ju åka två timmar bort, men ska alla tänka ”om alla andra åker så kan vi göra det med” så blir det katastrof.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.