I annonssamarbete med JOTEX

Att flytta livet ut.

 

Nu flyttar livet ut!

Hur skönt ska det inte bli? Att lämna de tjocka filtarna i soffan, ha ytterdörren öppen hela dagen och spendera mer tid ute än inne. Den bästa tiden enligt mig. Frihet, på nåt annat vis?

Och i vanlig ordning har Jotex precis a l l t som man kan önska för uteliv! Möbler, parasoller, kimonos, vackra krukor, handdukar – sånt som får det att nästan kittla i fingrarna av utomhuslusta. Och jag har en kod till er såklart; koden MAYLOVE20 ger 20% på en hel order på allt till ordinarie pris (ej elektronik) och 5% extra på röda priser till och med den 1/6. Så om uteplatsen gapar lite tom, balkongen skulle behöva en upp-piffning eller du vansinnigt gärna skulle ha en sval kimono att glida runt i över badkläderna där ute i trädgården så har du nu en fin chans att fynda.

På bilderna har jag en kimono man hittar i lite olika färger HÄR och en fantastiskt snygg utomhuskruka (går att ha inomhus också såklart) som ser ut som en korg men som faktiskt är en tålig kruka – och den hittas HÄR.

Den ska jag ha kryddväxter i, och låta stå där ute på framsidans mest soliga plats.

Vad mer kan man hitta där inne?

 

 

Jo!

Ett vackert, maffigt parasoll (HÄR), snygga utomhusstolar som säljs i par (HÄR), snygg sittdyna (HÄR) och ett par vansinnigt fina krukor/vaser som hittas HÄR.

Och koden MAYLOVE20 ger som sagt 20% på en hel order på allt till ord pris hos Jotex plus 5% på röda priser utom elektronik, till och med den 1/6. Hela utbudet finner du HÄR.

Heja utelivet!

I reklamsamarbete med JOTEX

2 kommentarer till “Att flytta livet ut.

  1. kimono och trädgårdset, ser så galet snyggt ut, du mötte min smak. ❤️Tack för fantastisk inlägg ❣️🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg