Att ha gjort första varma dagen på stranden.

 

Tänk att det nu har blivit så varmt att man kan ta sig till stranden och inte frysa ihjäl? Trots att det blåser.

Pojkarna startade påklädda men insåg ganska snart att det int evar något för dom. Om man nu är på en strand vid havet utan att frysa så borde man bada, inte sant? Eh, nej, tycker jag. Självklart, tycker dom.

 

 

På med simmössan!

Väldigt oklart varför, Noah behöver ingen för öronen längre, men jag tror han känner sig fräsig i den så då får det väl vara så.

 

 

Och sen begav sig de där tokarna ner för att bada!

 

 

Alltså <3

Pojkryggar fulla med sand och vattendroppar kan vara det finaste som finns.

 

 

Dagen till ära var himlen full med såna här vad-det-nu-är-för-något, med motor och allt. De tyckte att det var SKITHÄFTIGT att köra väldigt lågt och göra volter, medan jag höll på att få en hjärtattack eftersom jag trodde att när en såndär snurrar runt i luften några meter ovanför mina barn så betyder det att den kommer krascha och det vill jag inte vara med om. Särskilt inte om det sker ovanpå mina ungar. Så jag satt på helspänn, beredd att kasta mig över barnen och släpa dom i säkerhet, medan mannen (som verkligen har n o l l reflexer) stod med en hand över ögonen och kikade förundrat på det brummande, snurrande monstret där uppe. Jag lovar; den där saken skulle kunnat dimpa ner rakt på honom och han skulle stå där och följa den med blicken och vara imponerad tills det var på tok för sent, haha.

Men! Ett stycke dag på stranden, utan att frysa ihjäl, och med havsbad för de yngsta.

Jag tror det är sommar, hörni.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha gjort första varma dagen på stranden.

  1. FYI: de där brummande sakerna kallas paramotor, och kan sägas vara en undergren till skärmflygning (som du kan se massor av tex i Kåseberga). Och de har oftast rätt bra koll på sig, just eftersom de har motorn. Det sagt, så är det ju inte OK om de flyger så nån blir skrämd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.