I annonssamarbete med ROBOTEXPERTEN

Att slippa en stor del av arbetet!

 

  Där står den, skönheten, som kommer rädda en stor del av sommaren för oss i Drömmen. En robotgräsklippare! Något jag har önskat mig i flera år känns det som, eftersom gräsmattan i Drömmen är så vansinnigt stor och kuperad och det vore en ren njutning att kunna koncentrera sig på annat under tiden gräset blev klippt.

Det blev en Gardena Sileno Life 1250 eftersom gräsmattan där är så kuperad så det behövs en robotgräsklippare som klarar av lite slänter och backar.

 

 

Oj vad den här kommer få jobba, och den har redan börjat.

Eftersom gräset var över knähöjd gjorde vi först en körning på det med en vanlig gräsklippare, men sen fick den här lilla pärlan göra grovjobbet. Den går att schemalägga så att den klipper när man själv vill (perfekt för oss som har hundar ute, jag bad den köra på morgonen innan de vaknat) och så åker den själv tillbaka och laddar upp sig när den behöver ström. Hur smart? Nu fattar jag inte ens hur vi klarat av den där gräsmattan utan en sånhär i så många år, när man väl får känna på hur bekvämt det är. Vi bara förberedde och kartlade gräsmattan med programmeringen och sen var den good to go, och nu står den och laddar och på torsdag kör den igång igen så mattan är trimmad inför helgen. Och Gardena gör ju vansinnigt bra grejer över lag, man vet att man får kvalitet liksom.

Så hej en gräsklipparfri sommar! Kan knappt fatta lyxen.

I reklamsamarbete med ROBOTEXPERTEN

3 kommentarer till “Att slippa en stor del av arbetet!

  1. Ja, den bästa uppfinningen ever 👍 Vi arbetar också med en robotgräsklippare ❤️

    Den här modellen har en fint funktion. Robotgräsklipparen klipper också i regnet och är därför inte rädd för vatten. Roboten klipper perfekt gräsmattan. Vi släpper inte honom när det regnar. En gräsmatta ska aldrig klippas i regnet. Du kan kontrollera det väl med hjälp av appfunktionen, vår körs enligt tidsplanen. Vi byter knivar från robotgräsklipparen varje säsong. Vi arbetar med titanknivar

    Gardena har fina produkter i allt❤️🙌 Tusen tack för supermega reklam 👏

  2. Vi har också en robot vid vår stuga (men inte hemma). Tyvärr stannar den ibland – och aldrig när vi är där konstigt nog – men då har en man i området koden så att han kan sätta igång den om han passerar och ser att den fastnat i någon liten ojämnhet (typ gamla stubbhål som envisas med att sjunka ihop när man fyllt dem med jord). Dock blir jag lite nyfiken när du säger att det är kuperat hos er, det har man inte sett på bild? Visa gärna mer av tomten om du vill 🙂

  3. Nackdelen är som sagt när man har djur, har en hund som sover väldigt djupt och gott och skulle definitivt inte vakna av att gräsklipparen närmar sig. Så då får man lägga något runt som skyddar sovande hund 🙂 Och så kan det ju klippa sönder saker man lämnat i gräset. En sak att tänka på att de kan skada igelkottar som rullar ihop sig om de stöter på en robotgräsklippare. Min mamma har fått ta reda på resterna av sönderklippta igelkottsungar…. Av den anledningen ska klipparen helst inte gå den mörkare delen av dygnet, dvs kväll-tidig morgon. Vår heter förresten Birgit – döpt av sonen när han var 6 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg