I annonssamarbete med JOTEX

Att ha sommarlakan.

 

Vårt sommarsovrum!

Som alltid är lite för varmt på sommaren (tur att man kan öppna fönsterna) och lite för kallt utanför säsongen, men som trots allt är väldigt älskat och där vi sover som om någon klubbat oss i säng. Det är något med tystnaden, det kolsvarta rummet när mörkläggningsgardinerna dragits ner och den ljumma luften från ett öppet fönster som gör att vi allihop alltid lyckas sova nån timme mer än vi vanligtvis brukar.

Och nu har vår sommarsäng fått sommarlakan! Ljuvliga, laxrosa lakan i 100% lin – det finns ju få saker som är så vackert som linnelakan? Skrynklorna, den lediga känslan, hur det aldrig blir stramt och för ordnat. De här var dessutom förvpnansvärt mjuka? Lin har ju annars en tendens att vara sträva, men de här kändes nästan som om de var i linnemix med bomull? Inte sträva alls mot kroppen.

Kommer från Jotex, såklart, de har allt vackert där inne. Och med koden EMMAJUNE20 får du nu 20% på ett helt köp hos Jotex! Gäller på allt till ord pris utom elektronik, och fram till och med den 14/6.

 

 

 

Lakanen heter AMANDA och finns i lite olika färger HÄR. De stängs dessutom med en dold dragkedja vilket är p e r f e k t eftersom det förhindrar täckena och kuddarna att krypa ut ur örngotten/påslakanen så som jag annars tycker lätt händer, särskilt med linnelakan.

 

Här finns lite fler snygga, somriga nyheter från Jotex att inspireras av:

 

Dyna HÄR, solsäng HÄR, bord HÄR, bricka HÄR

 

Och nu får du alltså 20% på ett helt köp hos Jotex! Koden är EMMAJUNE20 och gäller på allt till ord pris utom elektronik, och fram till och med den 14/6.

Och japp; där kommer vi sova gott. I ett rosa, fluffigt hav av linnelakan.

I reklamsamarbete med JOTEX

 

1 kommentar till “Att ha sommarlakan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg