Att ta vägen ner till fiskarna.

 

Noah har ju ärvt min fiskar-gen och säger aldrig nej till att ta vägen ner till bryggan för att fiska. Och själv har jag svårt att vara i Drömmen utan att göra just det; det är något med själva promenaden dit som sätter igång alla doft- och synminnen och kastar mig tillbaka till alla tidigare somrar som jag vandrat där och varit precis lika lycklig över att göra det som just nu. Knastrandet av grusvägen, fåglarna, hästarnas mjuka mumlande från hagen när man passerar.

 

 

Man kan ju inte gå förbi utan att stanna och säga hej, det förstår ni ju. Dessa majestätiska djur som gör mig nästan mjuk i knäna av hästlängtan, doften av varm mule och svepande svansar. Det är grannens, och han tar hand om dom som om de vore hans barn. Jag förstår honom.

Men ja, där kan ni alltså hitta oss en ledig helg i sommar. I skogen, vid en hästhage, på väg ner för att fiska.

3 kommentarer till “Att ta vägen ner till fiskarna.

  1. Liten fiskar Noah, fin hobby. 😍 Hästar ser underbara ut. Detta två är kallblodshäst
    Vi är en familj med hästar, från tinker till cowboyhästar, men jag rider inte heller🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg