Att ha årets första sjödopp!

 

Och så var det dags för årets första sjödopp.

Ja, inte för mig – jag skyr kallt vatten – men för pojkarna. De struntar ju fullständigt i eventuella köldskador och har redan doppat sig i havet en gång, så att ta sig an en insjö var inga tveksamheter.

 

 

Först letades det skatter …

 

 

Sen kontrollerades temperaturen.

Inga problem säger Noah. Jag höll inte riktigt med.

 

 

Och johodå – visst badades det!

Medan jag satt på stranden och skakade på huvudet tog de andra tre ett regelrätt dopp. Jag KOMMER ju bada, förr eller senare, men det får liksom inte vara så det gör o n t i benen när man kliver i. Svalkande, absolut, men inte så man riskerar att tappa en lem. Det var bara den där gången på YSB med tjejerna jag tydligen kände livet i mig och bestämde mig för att bada i havet trots att det typ var höst, annars håller jag mig till sommaren och behagligare temperaturer.

Men nu är det gjort! Årets första insjöbad. För de där tre, iallafall.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha årets första sjödopp!

  1. Jag gillar att badar i sjön, men vid perfekt vattemperatur. Pojkarna hade kul och helt fantastiskt att ni hade en trevlig lördag. <3

  2. Ser herlig ut! Jeg bor ved kysten og har faktisk aldri tenkt på at det finnes muslinger i sötvatten også, og ble så paff da jeg så bildet ovenfor 🙈 men selvsagt gjør det det… 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *