Att ha vattenlek.

 

Vad är det med barn och vatten egentligen?

Sätter man en vattenslang i näven på en av pojkarna, eller drar fram en pool eller åker till sjön, så är resten av dagen räddad på något vis. Med vatten blir a l l t i n g bättre och leken kan hålla på i timmar.

När jag skrubbade trädgårdsmöblerna fick Noah tag i vattenslangen och sen var det fullt ös från det.

 

 

 

Kolla. Sånt nöjt fejs.

Att ha möjligheten att duscha sin storebror med iskallt slangvatten och ge tillbaka för gammal ost – det är livet, det.

 

 

Bäst att springa, ja.

Hur har ni det? Är sommaren hos er?

Jag njuter av det faktum att vi verkligen fått s o m m a r hittills i år; vi har haft några ljuvligt varma dagar och regnet har bara kommit ibland, precis som det ska göra. Men jag har redan badat i både hav och sjö, har ögonbryn så blekta av solen att de nästan inte syns och marinerat mig i solskydd nästan dagligen – och då är vi inte ens i mitten av det jag brukar kalla sommar. Jag måste lägga in min semester för i år också, har inte gjort det ännu, men jag tror att det blir halva juli – halva augusti ungefär. Då ska jag vara ledig. Jag och hela familjen. Men fram tills dess går det här alldeles utmärkt; jag är inte trött eller sliten eller semesterlängtande alls i år. Jag är i fas, och jag kan vänta. Sol, lediga helger, arbeta-hemifrån-och-slippa-pendla-status och röda dagar har gjort sitt antar jag.

Semester blir det såklart, vet bara inte vilka datum ännu. Och så skön känsla det är? Att ha energi nog att lite ha glömt bort att ansöka om semester?

Det tyder nog på något bra, tänker jag.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha vattenlek.

  1. Ja men det är ju ett annat barndomsminne, doften av slangvatten en varm dag! 😄 Här försvann värmen redan för en vecka sedan, men nu börjar tre veckors semester, så man får försöka hitta sommarkänslan på annat sätt 😊

  2. Min semester är slut, tre veckor av sol och värme, denna vecka och sista semester veckan ostadigt, regn och betydligt svalare. Hade verkligen tur med vädret, har badat i havet i Min forna hemstad och tillbringat flere härliga dagar där i olika repriser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *