Att ha strandnjutning!

 

Ja jag tjatar; men s o m m a r ändå?!

Efter två veckor av kyla så kom den tillbaka och det finns ingenting jag lever upp så mycket av som värme; jag sover bättre, andas lugnare, bär axlarna längre ner och kan spinna som en katt nästan om jag bara får solsken och varm sand och vattenljud.

Så när man har en fin eftermiddag och värmen nästan dallrar i luften kan man ta sig till stranden och göra just det; njuta.

 

 

Köpa iskall öl och picknick på ICA att ta med sig.

 

 

Och sen ta två timmar med att gräva i sand, äta mackor, doppa fötterna (och bada! Jag badade!) och fullkomligt suga i sig sol så att själen lagrar det för de där dagarna när regnet kommer tillbaka igen. Min bikini är från Asos, fick mängder av frågor om den på Instagram, och som ni vet är allting med hög midja och gärna påklädd överdel prick vad jag gillar.

En dag på stranden! Låt det bli många, många till.

5 kommentarer till “Att ha strandnjutning!

  1. Helt fantastisk ❣️en dag på stranden med barn och det bästa mexikansk öl. Ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt. Underbara intryckn☀️🏖🍻♥️

  2. Lite mindre folk än i Lomma, där jag hängde i supervärmen i lördags. Men otroligt fint vatten: klart och varmt. Nu är jag dock inte kvar i Skåne och det har slagit om i vädret, kanske hos er också? Lite moln, lite regn, lite åska.

  3. Jag ångrar att jag klagade över att det var föör varmt förra veckan. Nu har vi mulet och 15 grader och det ser ut att hålla i sig. Nu när ledigheten börjar för resten av familjen..

  4. Hej Emma,

    Har du sett serien Advokaterna på Viaplay? Jag har sett säsong 1 av 2 och jag kan inte annat än tänka på dig när jag ser en av huvudpersonerna; Sara Khalil spelad av Malin Buska. Hon är så lik dig! Utseendemässigt menar jag då såklart. Eller vad tycker du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg